woensdag 5 mei 2010

Dear Jane up-dateEindelijk dan, daar ben ik weer. Ben inmiddels naar OEQC bijeenkomst in Veldhoven gegaan en wat heb ik weer genoten. Kwam ook bij toeval gelijk aan met Shirley. Toevallig niet...en behalve vele mooie quilts eens van dicht bij te bewonderen, kwam ik ook nog een mede Dear Jane-ster tegen die mij aansprak. Het was Berbel van http://watiserloos.blogspot.com/. Verder nog een en ander gekocht, tuurlijk, helaas krijg ik de boel niet op het blog, want een berichtje krijg ik er nog wel gesurft op maar foto's opladen....nee dus.....nog even wachten dus tot dit weekeinde. Dan is internet ook hier weer volop aanwezig.
Verder is Jane met me meegereisd naar hier, jawel ze is hier in dit very,very back to basic-huis toch op bezoek gekomen. Warempel kreeg ik dan ook 3 blokken af....en de eerste is van vorige maand nog.
Verder doe ik een poging om een nieuw blog te maken....liefs een met drie rijtjes....zodat ik eindelijk weer een kloppende titel op een nieuw blog ga krijgen. Heb al hulp hier(http://zipjezopje.web-log.nl/zipjezopje/) en daar(http://quiltingjeannet.blogspot.com/) ingeroepen en wacht nu vrolijk af.
Maar ik ga niet zitten frustselen, want donderdag-ochtend vroeg om 7 uur komen ze nog even nieuwe vloerbedekking leggen in 2 kamers en tegen 8 uur zal de container hier aankomen. Joehoe, helemaal happy! Want dan na een week of 6 zonder je eigen spulletjes is dat toch weer erg fijn hoor. En nu afwachten of al onze spulletjes er dan ook in zullen gaan, ahum...Volgende week weet ik er alles over te vertellen dus! Voorlopig ben ik de oude vloerbedekking aan het wegbrengen. See you laterrrrrrrrrrrrrr

17 opmerkingen:

ria vogelzang zei

Blijf maar heerlijk genieten van alle dingen....... de beste manier om iets gedaan te krijgen.
En zo te horen lukt je dat prima!! ;)))
Ben benieuwd naar de foto's en hoop dat alles lukt met je nieuwe blog. Fijn dat je al hulp hebt!!
Geniet ze vandaag!

Berna zei

Sterkte dan maar met je vloerbedekking en het uitladen van de container morgen. Wel lekker hoor je eigen spulletjes om je heen en een plekje geven. Ben benieuwd naar de foto's.

Else zei

Hey Miranda, je dj word erg mooi! Sterkte de komende dagen, hopelijk voel je je snel thuis. KNuffel Else

Guusje, zei

Sterkte met het uitladen van de containers en de vloerbedekking en wat goed dat je toch al weer DJ blokjes hebt kunnen maken. Fijn dat je weer helemaal je plek hebt gevonden.

conny's quilts zei

Geweldig dat je ondanks alle drukte van het verhuizen nog wat aan Jane hebt kunnen werken Miranda. Prachtig vind ik je zwart wit variatie. Zo leuk om al die verschillende kleurstellingen te zien en allemaal even mooi!

Katrien zei

Mooie DJ blokjes.

Yvonne aka sommeke zei

Mooie DJ-blokken Miranda!
En jullie back to basic huis wordt nog een paleisje!

Hester zei

Dit vind ik toch ook heel erg mooi. Zwart-wit Dj. Weer eens anders dan mijn blauw witte. Veel succes met uit pakken de komende dagen.

Berbel zei

Hoi Miranda,nou, dat je toch nog 3 blokjes hebt afgekregen, knap hoor.Succes met je vloerbedekking en de container die komt.
Groetjes Berbel

ria vogelzang zei

Jaaaaaaaaa!!!!! Leuke foto's!!!!!!
Goed dat het je gelukt is!!
Groetjes!!
(en hopelijk gaat alles goed met de container en zit je snel weer tussen al je eigen spulletjes! :))) ..)

Anoniem zei

Begrijp ik nu goed dat jij weer in ons landje woont, en zelfs in het mooie brabantse, voor vast ??
En hond ook de lange reis meegemaakt, pfff.

prahtig dat zwart wit, altijd mooie combi vind ik.

(((zwaaii))) marian'ne m

Annelies vdB zei

Veel plezier en sterkte met het uitpakken van jullie spulletjes.

betty zei

heee Miranda, je bent er weer! Leuke blokjes zijn het toch nog geworden, veel sterkte met het inrichten van je huis en tot snel weer, groetjes uit frankrijk

quilting Jeannet zei

Nou, je bent er in elk geval weer Miranda, heb je mijn mailtje gehad over de drie kolommen blog ???

Groetjes, jeannet

Lida zei

Hoop dat alles erin past en jullie een gezellig huis hebben voor een gezellig weekend en een heel gezellige moederdag! Grotjes
Lida

christine zei

hallo Miranda heerlijk straks weer je eigen spullen in je handen houden . dan ben je weer echt thuis he?

je blokken zijn prachtig geworden .

christine

Johanna Zweden zei

Hallo Miranda ben blij om te lezen dat je langzamerhand weer een beetje op orde komt.
Ik wens je sterkte toe en ik hoop dat je meubeltje snel staan, want ik weet van ons zelf wat een werk het is als het allemaal uit de container komt.
Mooi je blokjes.
Er staat een award in de wacht voor je op mijn site voor je, als steuntje voor deze moeilijk tijd, vond wel dat je hem had verdiend.
Groetjes Joke