woensdag 28 april 2010

Ontmoeting met Shirley van Zipje en Zopje
Na al meer dan 1 jaar elkaars blog te bezoeken, verschillende e-mails elkaar gestuurd te hebben, en ook zelfs stofje van haar te hebben ontvangen stuurde ze me afgelopen week nog een super lieve mail. Waarin ze dan voorstelde of ik het een en ander zou kunnen gebruiken, denkende aan 2 fietsen voor mijn kinderen, een senseo en waterkoker, glazen, mokken en zelfs een naaimachine werd aangebodene compleet met een daglichtlamp! Met werkelijk tranen in mijn ogen nemen we daar dankbaar gebruik van. Wat zijn er toch engeltjes rondom ons....al mag het naaimachine voorlopig nog bij haar blijven. Vervolgens levert ze het ook nog eens af en dan eindelijk staan we oog in oog met elkaar. Heel bijzonder vind ik het om wederom een blogster te ontmoeten en wat is ze al slank! Super Shirley. Vervolgens moet er natuurlijk een foto getrokken worden. Ja in een zo goed als lege kamer , nee, dan in de tuin, waar behalve een fijn grasveld een joekel van een oude wilde kastanjeboom staat. Onder de boom dan maar...(foto's staan ook op haar blog overgens)en wat staan we er weer vrolijk op.
We kwebbelden er al aardig op los en ik werd uitgenodigd om 's avonds mee te gaan naar een heuse Nederlandse quiltbee in een schuurtje in Heerle. Iets wat ik natuurlijk niet kon afslaan. Gelukkig heb ik nog wel wat werkjes meegenomen uit Amerika en was daar nog niet echt ver mee. En gelijk weer een stok achter de deur om het weer eens op te pakken. Wat een gezellig gedoetje.
En het leuke is, dat het nog elke week ook is!
Verder is ons huis in de states nog steeds in de verkoop.....hoop ik dit weekeinde toch naar Veldhoven te gaan, om eindelijk ook eens zo'n heleboel quilten live te zien.....en misschien ook enkele van julie!
Eigenlijk is het nog amper te bevatten dat we gewoon weer hier wonen...nu ja kamperen dan.

12 opmerkingen:

Berna zei

Wat fijn dat jullie zo met open armen worden ontvangen en geholpen. Ze zijn er nog wel; lieve mensen die begrijpen wat een ander nodig heeft. Veel plezier in Veldhoven.

Yvonne aka sommeke zei

Dat klinkt allemaal fijn.
Ik moest wel even lachen toen ik over Shirley's daglichtlamp las. Ze heeft een daglichtlamp-tic, wist je dat? LOL
Geniet van Veldhoven!

katrien zei

Leuke ,lieve dame hé die Shiley.
Ik ga op zaterdag naar veldhoven.

Petra zei

Wat lief! Echt super.

Francien zei

Nou hartstikke fijn toch Miranda?...heerlijk als je zo geholpen wordt en jullie zullen best een lekker bakkie met elkaar gedaan hebben en heerlijk gekletst..en ja ze bestaan nog blijkbaar die lieve "engeltjes"
Fijne Koninginnedag en weekend...groetjes Francien.

Anoniem zei

Hi Miranda! betekent dat het naaimachine van jou niet met de transformer werkt?? Does anything work on the transformers?? like your bread machine? or coffee machine?
Would be bad if nothing worked!

Anoniem zei

Hope that the transformer works on your coffee, bread,and sewing machines! When is all your stuff arriving?

quilting Jeannet zei

Wat vreselijk aardig allemaal Miranda. Leuk voor ons dat je weer in Nederland woont, wellicht zien we elkaar nu eens in het "echie" fijne dag in Veldhoven!

groetjes, jeannet

goof zei

Shirley is een geweldige vriendin, dat blijkt maar weer!
:o)
En,... hoe is 't om nu oranje tompoezen bij de senseo te hebben?

Annelies vdB zei

Wat een bijzondere en leuke ontmoeting.

christine zei

heerlijk hoor om zo via de weblogs zulke leuke vrienden tehebben ik geniet er ook altijd van .

geniet van veldhoven morgen

christine

Joyce zei

Wat een ontzettend warm gebaar van Shirley en wat een topontmoeting!!
Heerlijk om je enthousiaste verhalen weer te lezen!!