woensdag 23 juni 2010

Onze laatste "banden" met Amerika zijn verbroken...

Vanavond hier, vanmiddag daar, is ons droomhuisje van in de States, verkocht aan de nieuwe eigenaren... een jong stel van in de dertig, die er hopen hun gezin te gaan stichten....Blij, maar ook helaas.... want nu is er, behalve onze vrienden dan, niets meer dan herinneringen en foto's van de kleine drie afgelopen jaren.
Lieve mensen en mede-bloggers, hartelijk dank voor al de reacties/ medeleven/steun die we van jullie kregen, of gewoon zagen dat er goed gelezen werd in de kijkers-teller onderaan de bladzijdes.

13 opmerkingen:

parels in het paradijs zei

Het was heel leuk om jullie belevenissen te volgen en ik wens jullie een prachtige toekomst in Nederland. Wellicht begin je een nieuw blog? Of vervolg je dit?
Dag, Lilian

Riet zei

Een hoofdstuk afgesloten en er is er alweer één geopend toch. Een heel nieuw leven is alweer begonnen. Verder herinneringen.
Fijne dag!

ria vogelzang zei

Gelukkig is er ook een nieuw hoofdstuk begonnen! En herinnering moet je toch eerst beleven voordat het herinneringen worden....
Dus heel veel succes met het opbouwen van nog veel meer waardevolle herinneringen!
Liefs, Ria.

Petra zei

Inderdaad het laatste draadje naar VA. Maar ook wel fijn dat het verkocht is voor jullie. De goede herinneringen van hier blijven toch wel bij jullie, daar heb je geen draadje (of huis) voor nodig meid! Die neem je gewoon overal mee naar toe. Maakt niet uit waar je bent ;-)

Dikke knuf uit een bloed heet (echt niet uit tehouden) North Carolina!

Guusje, zei

Van harte gefeliciteerd dat jullie je huis hebben verkocht en ja kan me voorstellen dat het jammer is want je laat er toch een stukje van je leven achter. Maar gelukkig zijn jullie in Nederland weer aan een nieuw hoofdstuk begonnen en hoop ik je eens tegen te komen in het echt.

plukdedagsandra zei

Een avontuur zit er op. Hop naar een nieuw.
Groetjes, Sandra.

Janine zei

Hoi Miranda leuk dat je een berichtje had achter gelaten op mijn blog.
Ik heb van setje N het malletje 79 gebruikt en het daarop passende driehoekje. Ik heb er geen pakket van maar eind volgende maand verschijnt er wel een ned. talig patroon van incl. foto dus dat is ook een optie. qua stof wat erin zit is moeilijk te zeggen dat zijn zoveel kleine stukjes dat ik niet weet hoeveel er ongeveer in zit.

groetjes janine

Shirley zei

Miranda het is wrang zo'n navelstreng die afgeknipt wordt, maar aan de andere kant ook heerlijk dat je je hier geen zorgen meer om hoef te maken, je 'oude' huis niet verkocht krijgen is geen pretje!

Anoniem zei

hier zo'n lezer/kijker die nu weer even naar je zwaait.

een avontuur was het, ik vond het knap.
Mooie herinneringen en altijd heimwee over en weer !!;-)

(((zwaaii)))... MM

goof zei

Balen, want het was jullie droom! Maar o zo fijn voor de financiën dat je het huis kwijt bent.
(((Knuffel)))

goof zei

psssst,... kun je op je nieuwe log ook dat ene inschakelen van 'name en url',... dan kom ik gezellig kletsen!

Miranda zei

Hello Oliver, the blog continue at

http://miramoza.blogspot.com/

Franse Brocante zei

Dag Miranda, Twee jaar geleden volgde ik je blog en grappig dat ik je nu weer terugvind. Mijn blog Parelsinhetparadijs werkt niet meer, wel voor lezers, maar niet voor mij. Daarom ben ik een nieuw begonnen. Je bent hier ook van harte welkom. Groeten van Lilian