zaterdag 25 juli 2009

We zijn er weer! In de lage landen....

Inmiddels zijn we weer al even in ons geboortelandje. De tijd vliegt en proberen bij velen langs te gaan. We kletsen lekker bij met familie en vrienden en oude buurtjes. We genieten van het Nederlandse weer, wat in het algemeen droog en zonnig is. Maar vooral al het bekende! Eten ons misselijk aan de friet met frikadel en kroketten. Sorry Cathy... En rijden door Nederland ........overal heen rijden duurt gevoelsmatig veel korter dan vroeger. Het rijden met een schakelbak is weer snel normaal, net als de smalle wegen en het sneller rijden. Hahaha, vrees dat het laatste nooit verleerd is.
En onze Sam heeft de tijd van zijn leven. Zwemt dagelijks in het mini-badje en slaapt een gat in de dag. Wel tot half acht! En nu maar hopen dat hij het zo vol gaat houden, als wij weer terug op de base zijn. Quiltwerkjes zijn thuisgebleven en zie wel dat ik veel in te halen heb met het antiekske. Natuurlijk had ik de stille hoop nog een quiltwinkeltje hier aan te doen.....helaas tot nu toe niet. Maar onze laatste dag in Amsterdam......daar gaan we n.l. de toerist uit hangen. In ieder geval genieten we met volle teugen! Hebben jullie dat nu ook?

Groetjes uit het Nederland


8 opmerkingen:

Francien zei

Heee...Miranda..veel plezier hier in Holland met een beetje mooi weer hoop ik..je zult wel tijd tekort komen en het gaat allemaal sneller als je dacht misschien...het zal jullie wel allemaal klein voorkomen hier...Ik weet natuurlijk niet of je nog tijd hebt maar je vertelde dat jullie de laatste dag naar Amsterdam gaan...nou daar is wel een prachtquiltshop...
http://www.dutchquilts.com/index_nl.html..kijk maar alvast even...en als je gaat ...hele dikke portemonnaie meenemen...je kunt ook online bestellen...prachtige stofjes...veel plezier nog en geniet lekker!!
groetjes Francien.

Bibi zei

Geniet ervan hoor, lekker veel kroketten eten en haring ook niet te vergeten, jum! En meer van dat soort dingen. Veel plezier!

Anoniem zei

Heerlijk dat jullie zo aan het genieten zijn !En je boft met het weer? Goed dat jullie niet in Limburg zijn, want hier is het af en toe zon, en veel regen.En dan niet gewoon een buitje.....nee, bakken vol !!! Hoosbuien telkens.

Geniet verder van alles(niet te veel frites en frikadellen he)

Groetjes Thea

Petra zei

Lekker in Nederland, met al die heerlijke frikandellen, kroketten en vast ook wel chinees eten ;-)
Geniet er lekker van, begon me toch bijna bezorgd om je te maken.... Zit je gewoon aan de frikandellen, ha haha.
Geniet lekker verder!

Yvonne aka sommeke zei

Oooh jij klinkt erg enthousiast Miranda! De LOL spettert van je berichtje!
Geniet er van hé meis!

Shirley zei

Geen kans om even langs Dorry te wippen in Tilburg (zelfde straat als en bijna -100 mtr- naast het textielmuseum)
En vergeet ook niet om langs Birdblocks te gaan als je in A'dam bent, enige quiltwinkel ook.

Annelies zei

Veel plezier in Nederland.
Ik ben eergisteren weer teruggekomen uit Frankrijk.

Natasja Valentijn zei

Geniet van je tijd in Nederland! Zo te lezen kom je niets tekort! Lekker smikkelen en smullen. Veel plezier!