vrijdag 13 juni 2008

Voorbereidingen aan het treffen voor onze vakantie naar..........Nederland!

Hahaha, kijk dat wordt weer voor het eerst sinds lang vakantie vieren in Nederland. Hopelijk krijgen we beter weer dan de laatste keer. Toen hadden we 2 weken regen, regen en regen. Maar het zal weer een verademing zijn, want hier is het weer warm en benauwd.

Jack is voor 2 dagen naar Detroit geweest voor het bedrijf. En wij hebben de laatste dagen verschillende boodschapjes gedaan om mee te nemen. De lijst wordt langer en langer en nog komen er aanvragen binnen. Als het maar allemaal in de koffers past, maar dat zal wel lukken, dan maar minder kleding mee. De was wordt zo ver mogelijk weg gewerkt en alles gepoetst, want Jack blijft voorlopig hier. De vriezer wordt vol met eten gestopt en de kasten gevuld met van alles en nog wat. De kleding die meegaat wordt niet meer aangetrokken, of zal het alleen winterkleding worden?


Vandaag hebben we nog lekker gezwommen bij Cathy en Michael. Die hebben sinds een paar dagen een 5 meter doorsnee bad. Dat was dus 2 dagen geleden gevuld door de waterleverancier van zwembadwater. In 15 minuten was het zwembad vol. En koud dat het was.....maar nu voelt het al lekker warm aan.
Na het opfrissen, want zwemmen kun je het niet echt noemen, gaan we op de trampoline drogen. Dit houden we na goed insmeren 5 minuten vol en is de badkleding weer droog. We hebben ons ingesmeerd met factor 50, want het is hier echt nodig. Want je verbrand levend als je niet oppast, vooral die voorjaarshuidjes.

De kinderen blijven achter bij Cathy en Michael en ik heb nog het een en ander te doen. Wel besluiten we rond 6 uur af te spreken bij Benjamin's op het terras voor een gezamelijke maaltijd. En dus genieten we in de schaduw van onze laatste dagen hier. De fish and chips smaakt weer heerlijk en de steak van Jack smelt op zijn tong. Nikkie smult van haar cheese burger en Michael stuntelt met de giga grote krabbepoten. Joey heeft een burger met bacon en kaas en kippeborst en Cathy een onbekende vissoort. Natuurlijk weten ze hier al dat we er graag frietjes en mayonaise bij willen. En een overheerlijke salade met keuze uit zeker 10 dressings. Rond half acht gaan wij met Nikkie terug naar huis. Joey rijdt met Cathy en haar zoon mee en blijft daar logeren....... en later in de avond komt daar ook weer Paul thuis van zijn trip naar Detroit.

2 opmerkingen:

Petra zei

Een hele fijne "Hollandse" vakantie gewenst. Geniet van al het moois (en lekkers ;-) )

Anoniem zei

Hoi Miranda, Joey en Nikkie

Vandaag komen jullie naar Nederland, spannend he? Daarom een hele goed reis gewenst, maar ik vermoed dat jullie dit al in Nederland lezen. Ook goed! We zie elkaar snel!

Liefs ....