maandag 22 maart 2010

Afscheid nemen ...

Afgelopen weekeinde hadden we een afscheidsfeestje georganiseerd door onze Amerikaanse vrienden. Het weer werkte lekker mee gelukkig en dus werd alles buiten gedaan. Van en Amerikaanse BBQ compleet met hotdogs met chili, burgers on the grill, mais in kolven en in taartvorm en veel chips en wel drie taarten met onze naam op. Verder hadden ze allerlei spelletjes klaargezet, waar door de jeugd goed gebruik van werd gemaakt. De temperaturen waren al boven de 20 graden en dus liepen er al velen met een korte broek en t-shirten. Gelukkig hielden we ons allemaal goed!
En vanaf vandaag zijn ze begonnen met inpakken. Met 6 man sterk hopen ze de boel in te pakken deze week. Ze vermoeden donderdag as hiermee klaar te zijn. Zelf vertrekken we zondag as in de namiddag hier samen met onze hond vanaf Washington Dulles en hopen maandag ochtend in Brussel te landen....

22 opmerkingen:

Karin zei

Wat gaat alles dan ineens snel he? Heel veel sterkte de komende dagen en een goede vlucht naar Nederland!

groetjes uit Chicago!
Karin

Barnyard Country Gifts zei

Afscheid nemen is nooit leuk. Ik wens jullie dan ook heel veel succes komende week.
Maar ook nog heel erg gefeliciteerd voor de goede berichten uit je voorgaande posten. Moet toch een hele hoop rust geven dat dat in ieder geval in orde is. Probeer gewoon nog te genieten van de laatste hectische week.
Lieve lentegroet, Annemieke

goof zei

toch zit ik hier met kippenvel te lezen,...
Zet 'm op Meissie! Hou je taai!
;o)

ria vogelzang zei

Heel veel sterkte, Miranda!!!!!
Het is geen kleinigheid om zo alles achter te moeten laten!
Maar: hoofd omhoog en op naar de toekomst, he?!
Liefs, Ria.

Katrien zei

Nog een drukke week voor de boeg.Het zal wel weer even wennen zijn.

conny ten berge zei

Nu gaat het echt in een sneltreinvaartje. Heel veel sterkte met alles!

Anoniem zei

Miranda, geen idee of je man al een job gevonden heeft of waar jullie uiteindelijk naartoe gaan verhuizen, maar veel succes met al deze plannen!
Elke

Petra zei

Oh het is echt nu!
Jammer dat we elkaar nog niet even live een hug hebben kunnen geven. Maar wens jullie een super goede reis en een onwijs goede nieuwe start in Nederland. En die hug houden we gewoon tegoed!
Liefs Ron en Petra

Berna zei

Wow! Dat gaat allemaal in een sneltreinvaart! Kun je het wel bijbenen? Een paar maanden geleden wist je nog van niks.
Andere kant van het verhaal is dat je wel lekker terug bent voor de quilttentoonstelling in Veldhoven ;) Wie weet ontmoet je daar veel leuke bloggers.
Succes en sterkte!

My name is Riet zei

Wat heerlijk zo'n afscheidsfeestje, beetje triest toch ook altijd wel. Is je huis daar eigenlijk verkocht? Inpakken en verhuizen wat een werk. Sterkte de laatste dagen daar.En een geweldig goeie reis wenk ik jullie.

BiancaF zei

Even een reactie van een stille meelezer...Heel veel sterkte deze komende dagen. Het moet niet gemakkelijk zijn. Pak vooral alle mooie herinneringen in !
Groetjes, BiancaF

Chris zei

Misschien hadden jullie wel een dubbel gevoel bij dat afscheidsfeestje. Heerlijk dat het zulk mooi weer was en je lekker buiten bezig kunt zijn. Hier is het op dit moment ook heerlijk. We hebben net buiten koffie gedronken. Ik wens je heeeeel veel sterkte Miranda bij al het inpak werk en natuurlijk ook een hele goede reis zondag. Spannend voor jullie hoor, ook om je nieuwe woning te gaan zien en weer een hele nieuwe periode in je leven te beginnen. Heel veel liefs van mij!

conny's quilts en creaties zei

Wat gaat het vlug nu, moeilijk om de Amerikaanse vrienden en het leven daar achter te laten en een nieuwe ongewisse start tegemoet te gaan. Sterkte met alles en een heel goede vlucht en aankomst in Nederland gewenst!

Shirley zei

oh, dat gaat zeker snel! Worden we weer stadsgenoten, en deze keer weten we van elkaars bestaan af. Nog even tandjes op elkaar voor de grote rollercoaster die verhuizing heet. Afscheid nemen gaat niet in de koude kleren zitten, sterkte!

Francien zei

Zo meid...kop op... effe slikken en wegwezen daar... er is email en er zijn webcams dus dat met die vrienden zit wel goed denk ik...het kan ook beter vlug gaan voordat je er maanden tegenaan zit te hikken en je hebt toch leuke dingen in het vooruitzicht...nieuwe baan voor je man..nieuw huis om in te richten.. al je familie hier en vrienden Sam mag mee...dus...schouders er onder... komaan!!!Goede vlucht wens ik jullie...
groetjes Francien.

Joyce zei

Ben weer bijgelezen en zie dat jullie een huis hebben!! En ook een baan?
Hartstikke fijn dat die stress weg is zodat je je nu kunt focussen op het afscheid nemen en de reis naar Nederland!!
Heel veel succes daarmee en goede reis!!

Yvonne aka sommeke zei

Amaai, ben ik een weekendje afwezig en jullie zijn al aan het pakken geslagen! Geweldig nieuws hé, een huis en baan! Yeahhhh! Wel tries dat er afscheid moet genomen worden van de Amerikaanse vrienden!
Sterkte met de laatste zware loodjes en een Antwerpse kuuuuuuuuus!

Bibi zei

och wat gaat dat snel inene, ik heb je nooit persoonlijk ontmoet maar ik vind het erg jammer dat je weggaat. Voor jullie breekt straks weer een hele nieuwe periode aan, ik zal je blijven volgen hoor:-)

Birgitte zei

Op naar jullie nieuwe toekomst. In ons eigen kikkerlandje. Een goede reis gewenst van mij.

Annelies zei

Wat een veranderingen in een korte tijd.
Veel sterkte !!

Guusje, zei

Wat leuk dat jullie zo afscheid hebben kunnen nemen en zulk mooi weer hadden. Alles gaat nu wel erg snel volgens mij. Veel sterkte met inpakken en de rest en hou je taai.

greet's foto's zei

nou Miranda,,dat gaat ineens snel he.het moeilijkste komt Zondag,,afscheid nemen van al jullie vrienden en kennissen,en de kids van hun scholen.het zal de eerste tijd best wennen zijn,in ons kikkerlandje,maar je komttenminste met het mooie weer.
heel,,veel sterkte,,,,,,,en een heel goeie vlucht.

liefs van oma nijn