zondag 7 maart 2010

Daar zijn we weer....

Afgelopen zateravond hebben we manlief weer opgehaald van het vliegveld. Moe maar voldaan kwam hij aan na een lange reis met veel wachttijd en meer dan 24 uur onderweg te zijn geweest. Helaas weten we nog steeds niks want pas begin volgende week horen we weer iets meer. Dat is het nadeel van solliciteren.....het wachten. Maar gelukkig heeft hij wel een goed gevoel erover. Nu maar hopen dat de nieuwe baas er ook zo over denkt! Wij zijn in ieder geval weer blij samen te zijn. Mijn 2e Pond House blok zit in elkaar... met als resultaat een vinger vol putjes en kloofjes....jawel heb ik mijn vingerhoedje gebruikt.....maar op de een op ander manier gebruik ik dan gewoon een andere vinger.....stom he. Dus ben ik maar vast de volgende blokken aan het voorbereiden. Dat valt niet mee trouwens. Want om daarbij passende lapjes te vinden.... de een te afwijkend van kleur, of een te veel zelfde soort motiefje, te licht, te donker, weer een ruitje.....kortom alle lapjes de kast uit getrokken. Maar echt zeker er van ben ik nog niet.




Zondagmiddag gingen we met Sam(onze hond) naar zijn vriendinnetje Lexy. Zij gaf een "hondenfeestje". Alle 15 hondjes vanuit haar straat waren uitgenodigd en onze Sam. De mensen mochten ook mee komen. Wij zouden wat eerder zijn zodat de twee alvast een beetje hun energie kwijt waren. Want dat ze er zin in hadden, dat blijkt wel als je ziet hoe ze vol verwachting keken naar hun naderende soortgenootjes. Er kwamen toch 9 hondjes tesamen. Van model mini tot model groot. De eerste was Oreo, genoemd naar het bekende koekje hier. Koko, een mix tussen een tekkel en een pitbull was nummer twee. Vervolgens kwam Daisy, de kleinste van het stel, die duidelijk ook erg intressant was volgens Sam. Wat een lekker pittig meiske was dat toch. Laat je voorkant ook eens zien miss Daisy. Ze liet zich echt niet ondersneeuwen door al de grote honden. Nu is ze wel wat gewent hoor, want ze heeft nog drie soorgenoten uit haar gezin meegenomen. Haar zus Lily, welke net iets groter was dan haar liep ook al zo lekker op het gemak naar de beestenboel toe. En toen kwam de jongste van de 3 hondenzusjes Angel.
En die zusjes hadden ook nog een broer ......
Ook hij bleek Oreo te heten. En zo hadden we een chocolade en een vanilie versie van de koekjes. De enige heren die begroetten elkaar en zonder probleem werd er gespeeld. En als laatste kwam onze Southern Belle. Zij was enigzins bang. Zette de haren op de rug eens een paar keer recht, maar al gauw had ook zij in de gaten dat er niks was om bang voor te zijn. En al gauw rende ook zij meer en genoot van al die vriendjes en vriendinnetjes.


Ik weet overgens niet wie er het meest genoten heeft. Want zowel wij baasjes als honden genoten van dat speeluurtje. Er werden foto's gemaakt, wel zo een slordige 300 bij elkaar.Maar ook geposeerd ....geheel vrijwillig natuurlijk.Maar ook naar close-up foto's was intresse....Geen bijtende honden of overbezorgde baasjes. Hooguit bijten op een houtje. Gewoon lekker spelen..... of rennen met elkaar.... Er werd gehuppeld..... Vader en moedertje gespeeld...
Net echt een gezinnetjes zo.
Maar ook werd er meerdere malen gezwommen........ door die van ons dan, als enige overgens! En vervolgens uitgeschud...Was denk ik meer afkoelen.... van al dat rennen met zo een winterjas aan krijg je het warm hoor. Want zoals jullie zien was het al heerlijk voorjaarsweer hier. Met temperaturen van rond de 18 graden! Kortom een heerlijke middag. Bedankt Cathy en Michael voor dit voor Lexy(en Sam en al de andere hondjes) te hebben geregeld. Hoop dat ik niet al te veel hondenfoto's gesjowd heb want er is nog iets wat ik jullie wil vertellen.
En dan.....trommel de trommel.....trrrrrrrrrrrrr...... letten jullie even op! Jullie geduim, kaarsjes en gebeden hebben hun vruchten afgeworpen.

Manlief heeft een baan!

Yes! Per 1 april en wel in Bergen op Zoom. Nu moeten we dus al de bliksem op zoek naar een huur huis liefst in Roosendaal, zodat de kinderen dan weer terug in hun oude woonplaats zijn, waar ze de weg immers nog kennen. Dus mocht er iemand nog iets weten.....op korte termijn.....houden wij ons aanbevolen! Via de plugoo kan je gewoon je berichtje intypen. Ook al ben ik off-line, de berichtjes komen binnen hoor!

19 opmerkingen:

goof zei

JIPPIEH!!!!!!
M'n mond viel echt wagenwijd open, je hebt de spanning goed opgebouwd!!!!
:o))))))))))))))

GEWELDIG!!!
Jullie komen naar huis, ben zo blij! Nu nog een huis, en dan Bossche Bollen!
:o))))))))))))))))
moestzelfseentraantjewegpinken,...
*Ü*

Heb trouwens ook in een deuk gelegen om Miss Daisy,...
sorry MD,...
;o)

Else zei

Hey Miranda, SUPER wat heerlijk dat je man een baan heeft gevonden! Nu nog even verder duimen dat een huis er ook in zit. Knuffel, Else

Petty zei

Nogmaals gefeliciteerd Jack. Mochten jullie trouwens bij ons in de buurt terecht komen. Er is hier volop zwemgelegenheid voor Sam.
Groetjes

Annelies zei

Wat goed dat je man een baan heeft !!

My name is Riet zei

Heel heel hartelijk gefeliciteerd met de nieuwe baan. Wat heerlijk en een huis zal ook wel lukken. En nou heb ik toch echt me gek gelachen, een hondenfeestje met baasjes erbij. Dat kan toch eigenlijk alleen maar in Amerika ?
Sterkte de eerstkomende tijd.

Daniëlle zei

Jippie!!!!!!!! Gefeliciteerd joh! Oef dat scheelt vast een hele hoop gepieker! Heel veel succes met het zoeken naar een huis, dat er overigens best zal zijn! voor je het weet zijn het de Nederlandse avonturen hihi! Groeten, Daniëlle

Chris zei

GEFELICITEERD Miranda en natuurlijk ook je man. Wat geweldig! Nu hebben jullie wat meer zekerheid. Ik hoop dat jullie snel een fijn huis vinden. Dat wordt straks een drukke tijd voor jullie.
Ik heb genoten van al je hondenfoto's met het commentaar er bij. Wat een idee, een hondenfeestje! Dan moet je wel weten dat die honden goed met elkaar over weg kunnen.
Groetjes, Chris

Yvonne aka sommeke zei

Hoeraaaaaaa voor je manneke! Da's goe nieuws, hé!
Ik vind Miss Daisy op de eerste foto een echte Miss, ze laat de mannen achter zich aan rennen! LOL
En ook lachen met "zwemmend" Sammeke!
Een hondenfeestje, ja daar moet je voor in Amerika zijn!

Anoniem zei

Hoi Miranda
Heerlijk dat Jack weer zo snel werk heeft en dat huis lukt ook wel.
Groetjes Hedwig

Anoniem zei

Gefeliciteerd!\Nu nog je huis verkopen. Jipp!piieeeeeeee

Petra zei

Ik zit helemaal blij te kijken naar de foto's van de honden party en op het laatst.... op het laatst het onwijs goede bericht!
Ik ben zo blij voor jullie. Super dikke knuf en wat een geweldig nieuws!

Liefs Ron en Petra

Karin zei

Fantastisch nieuws!! Dat zal een opluchting zijn. Een huis vinden zal vast lukken. Hopelijk lukt het ook snel om jullie huis te verkopen.

greet's foto's zei

da,gefeliciteerd, alletwee,weer een zorg minder.heb zo aan je gedacht.weet je,de honden wisten het,kan je aan dat gespeel en geren en gedartel zien.
wat een enige foto's zijn dat,en wat hebben ze een plezier gehad,,dit was een echte HONDENDAG.

lieve groetjes oma nijn

Mascha zei

Gefeliciteerd. Ik hoop dat jullie snel een huis kunnen vinden.
Groetjes Mascha

Brechtje zei

Oh, wat fijn!!!!!! Van harte gefeliciteerd, lief van Miranda, met je nieuwe baan! Dat huis komt nu ook wel toch? Oh, wat een fijn nieuws zeg! En de hondjesfoto's? Daar heb ik van genoten. Van de eerste tot de laatste. Fijn weekend voor jullie allemaal!

Pas de deux zei

Hi, Wat goed dat 't allemaal gelukt is. Gefeliciteerd. Zo'n hondenpartij is echt Amerikaans. Ik heb het in Nederland nog nooit gezien of er van gehoord. Het ziet er erg leuk uit.
Succes met de loopbaan van jullie allen. Dag, Lilian

gerda zei

ik lees het nu pas...maar wat een goed bericht..proficiat!!!!!

MarianneD zei

O,wat super voor jullie!
Van harte gefeliciteerd Miranda!
En dat leuke hondenfeestje,wat zou onze Lexie daarvan genoten hebben!

Berna zei

GEFELICITEERD dat je man een baan heeft!! Jammer dat ik straks niet meer kan opscheppen dat ik blogreacties uit Virginia krijg ;)) Fijn hoor voor jullie. Nu nog een huis en dan als de wiedeweerga alles inpakken. Sterkte daarmee, en succes met het vinden van een huis.