woensdag 22 april 2009

Talent gezocht in Engelse Idols

Vandaag ontdekte ik dat ook Idols in Brittain was begonnen en hoe. De meeste van jullie zullen het wel al gezien hebben,maar ik vind dit echt een melding waard. Kijk maar en oordeel zelfhttp://talent.itv.com/videos/video/item_200081.htm
maar ook deze http://www.youtube.com/watch?v=yVU4IkzMNIo

4 opmerkingen:

Petra zei

Even over het blaffen ;-)
Als hij blaft op het moment dat het mag (dus niet om 6 uur 's morgens, maar bij het spelen of uit ander soort "vrolijkheid", dit blaffen bevestigen met "ja dit is blaf". Tot vervelends aan toe, snoepje erin en "ja dit in blaf" ;-)

Dus eerst het commando blaf goed leren. Op een gegeven moment zal hij als je "blaf" zegt er alles aan willen doen om te blaffen en zijn snoepje te krijgen of in jullie geval met de clicker er ook bij toch?
Als hij dat goed onder de knie heeft, kan je dan "Niet blaf of Nee blaf" als commando geven en als hij dan stil is, weer een snoepje er in, clicken en een kroeltje geven. Het is niet van de 1 op de andere dag geleerd, maar wel makkelijk op de lange duur.
Bij onze honden helpt het ook als ik zeg "niet blaf" en daarna gelijk het commando "af" (down) dan zijn ze ook gelijk afgeleidt van het blaffen ;-)

Ha ha ha, werk aan de winkel dus met oefenen ;-)

Karin zei

het is een ander programma dan Idols. Het heet Britains got Talent, hetzelfde hebben ze hier America's got Talent met die man van Baywatch en Piers Morgan als juryleden. De meest gekke dingen komen er voorbij. Toen ik nog in Ierland woonde keek ik ook Britains got Talent en toen won ook zo iemand van wie je het niet verwachtte Paul Pots. Moet je zijn auditie eens zoeken op You Tube. Kippevel net als bij Susan Boyle. Hier bij Idols vind ik Adam zo'n super talent. Die jongen kan zoveel met zijn stem en verast elke week weer.
groetjes uit NJ!
Karin

Petra zei

Ja, die zingt echt heel mooi. Ik ben benieuwd hoe het verder met haar zal gaan.

Yvonne aka sommeke zei

Hé Miranda,
Ik kom je een tegenbezoekje brengen. 'k Was hier al wel eens (via Shirley vermoed ik). Heb nu je recept "3 in de pan" al meegenomen en 'k kom zeker weer! Fijne dag nog!