maandag 10 december 2007

Het eindejaarsfeest en de Enchanted film

Het feest dat we hadden was in het hotel Trivium Inn waar we ook onze eerste nacht hier ooit hadden doorgebracht, in de omgeving met Forest/Lynchburg, slechts 5 minuten bij ons vandaar. In mooie grote zaal met look-a-like pilaren tegen de muren aangeplakt. Het personeel stond al klaar om eventuele jassen, amper iemand, aan te nemen en ook de hapjes werden rondgedeeld. En natuurlijk had iedereen zich feestelijk aangekleed. Alleen bleken we de drankjes zelf te moeten betalen, wat voor ons vreemd was. Gelukkig had manlief op het laatste moment nog een beurs in zijn zak gedaan, anders hadden we van de ice-tea of water tijdens het diner onze dorst moeten lessen.
Maar na begroeting van de nieuwe Koreaanse baas en andere bekende werknemers mochten we een plaatsje zoeken aan ronde tafels. Wij hadden er een met 6 stoelen gekozen, zodat het makkelijk was de gespekken te blijven volgen. Na de lekkere, eenvoudige maaltijd bestaande uit stoofvlees met gekookte gekruide aardappelblokjes, boontjes, en een mix van wortel, bloemkool en erwten, wederom de broodkruimelvulling van die we herkenden van de turkey en macaroni met kaas erover, mochten we dansen . Er was een dj die de disco muziek draaiden van de 70/80 er jaren waar trouwens veel op gedanst werd. Ik moet zeggen vooral de donkere mensen swingden er behoorlijk op los. Maar ook Cathy, Sandra en ik hebben lekker gedanst. Heerlijk weer.

De zondag hadden we een verjaardagsfeestje van Michael, de zoon van Cathy en Paul. We waren uitgenodigd om naar de film Enchanted te gaan die pas in Nederland 13 december in première gaat. Het is een erg leuke Disney film met veel leuke momenten zowel voor jong als oud.



Het verhaal gaat over een meisje in tekenfilmland dat op het punt staat te trouwen met haar prins, in een put gegooid wordt en terecht komt in New York. Onderweg is ze van animatiedame in een echte dame omgetoverd. Kortom een echte aanrader voor in de kerstvakantie.


Daarna zijn we gaan eten bij Fridays, een gezellige tent, waar het op zondag gratis eten is voor de kinderen tot en met 10, en dat is dan ook goed te merken. Ze krijgen hier een placemats die ze mogen inkleuren en waar wat raadsels en spelletjes op staan. En op de terugweg zijn ze nog mee naar ons gegaan om te karioko-en op Highschoolmusical muziek onder het genot van een bakje thee.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Miran en Jack and kidz,
Ik zit hier na een copieus diner met Jezus (uit Oss) uit te buiken en heb net gehoord dat jullie een reactie uit Helmond wel leuk zouden vinden. Nou ik heb nieuws: ik heb jullie blog vanaf het begin gevolgd. Geweldig wat een lef en zo knap hoe jullie het daar doen. Ik blijf jullie volgen al zal ik niet zo vaak een uitgebreide recensie schrijven. Good Luck and Enjoy!!!

Anoniem zei

Jullie familiefoto's zijn geweldig.
't groeit daar allemaal als kool zo te zien.We hebben de foto in de tuin uitvergroot en uitgeprint,maar de tweede lukt niet.Hup Joey nog een beetje en je bent de grootste van de familie.
Het jullie allemaal goed en tot horens. ma en pa