maandag 4 augustus 2008

Alweer 1 jaar in de states

Vandaag 1 jaar geleden zijn we vertrokken in alle vroegte om het roer om te gooien. Wat is de tijd gevlogen achteraf. Alle seizoenen hebben we nu meegemaakt en voor ons gevoel zitten we qua weer in Spanje of Italie. Warme zomers met amper regen, en winters waarin het kan sneeuwen, ijzelen en flink vriezen. En toch hebben we amper jassen aan. Want waaien komt hier zelden voor. Maar als het dan gaat waaien kan die weer erg heftig worden. Dan wel erg plaatselijk gezien de 3x dat we een tornado- waarschuwing gehad hebben. Dat is dan weer minder. Maar so far so good. Inmiddels zijn we gewend aan het leven hier dat een stuk minder sociaal is. Het ziet er naar uit dat dat langzaam ook beter gaat worden. Eind van de maand mogen de kinderen weer naar school. Wat zal dat weer wennen worden naar zo lange vakantie.

2 opmerkingen:

Sylvia zei

Hoi Miranda,
Wat grappig dat je gelijk met Teddie jarig bent! Inderdaad is het meestal mooi weer met haar verjaardag maar helaas hadden we vorig jaar een "pool party" gepland en toen regende het net op die dag dus moesten we in de haast wat anders verzinnen. Jij ook alvast veel plezier dan over 2 weken!
Groetjes Sylvia

Anoniem zei

hoi familie,
De tijd vliegt. Alweer n jaar weg uit nederland.Wat gaat alles toch snel en het ergste is dat wij ook steeds ouder worden.
Volgende week, dus vanaf as zondag gaan we voor n dag of 10 met de caravan naar Anya.We hopen op goed weer.
Groetjes oma en opa.