woensdag 21 mei 2008

Anya is er weer

Na een goede vlucht en eenmaal overstap in Detroit, is ze er weer...en gelukkig niet meer zo ziek als voor haar vertrek, de antibiotica doet het goed.... Nikkie en ik waren bijtijds vertrokken, maar we hadden alle stoplichten tegen en vervolgens ook nog 3 schoolbussen die natuurlijk voor onze neus gingen stilstaan.
Maar gelukkig op het moment dat we bij de aankomsthal aankwamen, 15.45 uur, stapte Anya net het gebouw uit. Ze was bepakt met 31.4 kg " typical Dutch food en candy" en dat alles in een koffer. Daar waren ze op Schiphol niet blij mee, wel met 2 koffers x 23 kg= 46 kg. Dus dat werd dokken...50 euries wel te verstaan! Enfin, de koekjes smaken er niet minder om....

3 opmerkingen:

Petra zei

Ja, die gewichten van koffers, daar zijn ze streng op. Mis je zoveel uit Nederland? Of is het gewoon leuk om het weer eens te zien? Na een kwart eeuw weg (oef!) is het voor mij gewoon leuk om weer eens te proeven.

Anoniem zei

Hoi An,
Gelukkig een goeie reis gehad. Alleen die koffers... had je dat ingecalculeerd of had je zoveel bestellingen? Nou ja, kun je altijd doorrekenen aan je klanten, toch?
Veel plezier.
Romola xxx

Miranda zei

Nou Petra, die familie van mij zijn echte zoetekauwen tijdens de broodmaaltijd en hangen echt van de hagelslag en vlokken aan elkaar. Ook de broodmixen smaken weer heerlijk vertrouwd. Maar als het moet kunnen we zeker zonder. Ik bouw een voorraadje op voor in het najaar! Hahaha.