zaterdag 31 mei 2008

Zaterdagmiddag Danielle's surprise party


Zaterdagmiddag worden we rond half vier verwacht bij Sandra thuis. Danielle wordt aanstaande woensdag 15 jaar en krijgt van haar moeder een surprise party.

Dus terwijl zij bij de schoonheidsspecialiste is, worden wij met nog vele anderen verwacht. Het blijkt een gemeleerd gezelschap. Daar aangekomen worden we meteen aan het werk gezet. De kamer moet versierd worden, eten klaar gemaakt, taart wordt gebakken, ballonnen met helium gevuld en alles klaargezet. Rond kwart over vier komt het feestvarken binnen en zijn wij de verrassing.


Ze geniet er zichtbaar van en we mogen eerst hapjes eten. Daarna worden er gezongen en de taart aangesneden. Vervolgens worden de kado's uitgepakt en kan het feest beginnen. De feestgangers bestaan uit een gemelleerd gezelschap. Er zijn Koreanen, een Chinese, Latino's, een afro-American , ' gewone' Amerikanen en wij, de Nederlanders dus. De Salsa en Merique muziek wekt op de danstypes en al gauw dansen we, alleen de girls dus. Na een goed half uurtje houden we het voor gezien en mengen we ons, nu het ijs wat gebroken is, tussen de gasten. De menigte zit verspreid door heel het huis en iedereen geniet zichtbaar. Nikkie zit tussen haar oude schaatsvriendinnetjes en iedereen signeerd ook haar "cast". Joey heeft de volledige aandacht van Danielle en haar 2 vriendinnen die hem duidelijk erg leuk vinden. Jack, Anya en ik zijn ook met iedereen in gesprek geraakt. Kortom, het was een gezellig feestje en nadat we op het laatst nog een Colombiaanse kip met rijstschotel als afscheidsdinertje gepresenteerd kregen, gaat iedereen op de vriendinnetjes na weer huiswaards.


Geen opmerkingen: