dinsdag 6 mei 2008

Druk, druk met zorgen en genieten van de zon en elkaar


De Bruijntjes trekken er nu regelmatig met zijn viertjes op uit en genieten ervan. Ze hebben downtown Lynchburg ontdekt, een top museum bezocht, maar en zijn gaan lunchen in de oude stationrestauratie. Met uitzicht op de James river..... Ook zijn de Peaks of Otter weer beklommen en het meer is weer grotendeels gevuld.

Nikkie en ik zijn veel samen, en gisteren hebben we samen een eindje gelopen. Ze vond het doodeng, maar onbewust is ze zich daarna wat relaxter gaan opstellen. Ze sliep nu zonder kussentjes, die heeft ze in haar slaap eraf gewerkt, en is nu niet wakker geworden van de pijn, net als de nacht ervoor. Ze ziet als ze om half tien wakker wordt er ook wat ontspannen uit. Gisteren na schooltijd nog een bezoekje aan haar school gebracht en ze kan zich thuis op de laptop gaan voorbereiden op haar S.O.L. testen voor Science, die zijn namelijk al volgende week woensdag. En nu hopen we dat ze ze zelf kan maken..... de tijd zal het uitmaken.

Ook willen zowel Jullien en Anne-Marie de grasmaaier wel eens uit proberen........

En wat denk je .............ze vinden het geweldig!! En willen er thuis ook wel een aanschaffen, maar zodra ze gas geven vrezen ze dat ze al bij de buren in de tuin zullen zitten. Dus de afspraak is als ze hier zijn mogen ze maaien hoor...

Geen opmerkingen: