vrijdag 23 mei 2008

Bijna Memorial day weekend by Anya

Het is alweer vrijdag, time flies....
Vandaag een beetje uitgeslapen tot 7 uur en nadat we samen getut hebben, gaan Miranda en ik op pad. een echt plan is er nog niet, maar al snel besluiten we naar TJ Maxx te gaan. Ik ben dol op die winkel en we houden het er zeker drie uur vol! Wat er zo bijzonder aan is, is dat ze steeds andere dingen hebben, met name merkprodukten met forse kortingen. Dus ik heb wel een paar leuke dingetjes kunnen scoren.....hahaha...Kijk dan is ze niet meer ziek.....( soms nog wat rillingen, maar voel me een stuk beter en gezelligheid en veel afleiding helpt altijd :))!!)

Vanavond komt Sandra met haar dochter Danielle en gaan we misschien wel ergens wat eten. Jack gaat een rondje golfen, want hij heeft zaterdag aan zakelijke golfafspraak. Dit weekend is het Memorial Day weekend, dat betekent een lang weekend want op maandag is iedereen vrij. Maandag is het de dag waarop Amerikaanse militairen die tijdens hun dienstperiode de dood vonden, worden herdacht. Er zijn veel activiteiten in dit weekend; ik las bv in de krant over een club motorrijders die een aantal staten zijn doorgereden om vervolgens dit weekend in Washington aan te komen bij het Vietnam monument.

Dus om in de traditie te blijven hebben we bedacht om zondag ook naar Washingon te gaan voor twee dagen. Ik heb er zin in! Enfin, we schrijven er zeker over!

Nikkie heeft vandaag een SOL test gedaan en het ging goed vertelde ze. Ze kwam in ieder geval helemaal vrolijk uit school.

2 opmerkingen:

Petra zei

Rolling Thunder is echt erg indrukwekkend, leuk, dat jullie dat gaan zien! In mijn blog van Memorial Day vorig jaar staan er foto's van, als je vast een voorproefje wilt.

Anoniem zei

Heeeee, hallo, "Jack gaat een rondje golven": het is wel golfen... hahahaha. Wat lees ik? Anya ziek aangekomen? Niet best, maar dat gaat wel over als er rook komt uit die creditcard... Veel plezier daar en groeten aan iedereen uit Helli. PS: Wanneer heb je je eerste golfles An?