zaterdag 13 september 2008

Ike

Het eerste wat we doen als we beneden komen is kijken hoe Ike zich heeft ontwikkeld. Gisterenavond hoorden we dat hij telkens maar in kracht toenam en er golven van 15 meter gemeten waren. Beangstigend als je daar zou zitten, want de beelden van de tsunamie rond Indonesie zitten nog op ons netvlies. Maar gelukkig merken we dat hij weer flink in kracht verminderd is. Wel bestaat er nog een hurricane allert, wat betekend er kan nog een orkaan zich vormen. Wel zijn er ramen ingewaaid in de stad Housten. Waaien foam en metalen dakplaten door de stad. Mensen die achtergebleven zijn worden aangeraden binnen te blijven en vooral niet te gaan opruimen. Voorlopig hebben ze daar veel regen en wind.
Hier ziet de wereld er weer stralend uit vandaag. De zon straalt al volop en is om 8 uur in de morgen alweer 18 graden. Ze beloven vandaag weer een dagje met temperaturen boven de 30 graden. Genieten met weinig plannen in het vooruitzicht.
Gisteren avond zijn we met de kinderen uit eten gegaan nadat Joey terug was van turnen. Het was pas half 8 voor we bij T.g.i. Fryday's arriveerden. Het was namelijk 21 jaar geleden dat wij verkering kregen. Met een mohito en een Blue moon biertje erbij was het een echt feestmaaltje.
Joey had Jack Daniel ribs, Jack had een flat Iron(een steak), Nikkie een cheese burger, en ik de Sisling Chicken met shrimp. Het werd erg gezellig zo weer eens met zijn viertjes te kletsen en te eten.

3 opmerkingen:

mexigirl zei

Jij dus geen ike gehad wij eigenlijk ook niet maar wel de regen. Leuk dat jullie zo lekker gegeten hebben. En nog gefeliciteerd met je zoveel jaar verkeringstijd.

Anoniem zei

Gelukkig dat Ike niet bij jullie is langs gekomen. Ook niet bij ons alleen wat regen gehad van Ike. Maar dat is goed voor de plantjes en het zwembad is weer gevuld.
Nog gefeliciteerd met jullie 21 jaar verkering. Haha.

Anoniem zei

heb 2x geprobeerd een reaktie achter te laten maar ging niet