zaterdag 1 november 2008

Halloweenparty voor de kinderen

Wat was het toch weer leuk om de kinderen werkelijk te zien veranderen tot totaal andere personen. Het begon allemaal met....dit! Zien jullie al wie het is?


Tatatataaaaaaa....

Nikkie besloot dat ze der haar zwart wilde hebben en aangezien we niet de moeilijkste zijn, was dat klusje al eerder die week gedaan. Zelf vind ze het geweldig..... die pruik. Toen kwam manlief dat hij ook nog een pak wilde hebben. En weer ging ik naar de winkel, shopte wat het en der en vond HET. Jack zou als Jack Sperrow (een filmheld van de laatste paar jaar)gewoon verder kunnen gaan. Nou had hij al eens in Disney Parijs geproefd van die haarbos en zo dus beviel toen al het resultaat. Dus heel het hebben en houden ervan aangeschaft, nog voor mij een hoedje en wat leuke frutsels die bij mijn heksen outfit pasten dacht ik klaar te zijn. Joey zou immers weer griezel worden...... Tot het halloweenfeest voor de deur stond. Het pak van Joey bleek niet te vinden. Dan maar dat van pappie aan, die kreeg anders wel een donkere cape om. En dus kwamen moeders der talent om te grimeren weer aardig van pas en zeg nou zelf. Zijn ze niet ineens een knap stel geworden? Wat een grote kinderen heb je dan ineens....

even poseren voor de foto doen ze ineens maar al te graag

Of deze.....helemaal in de rol van veroveraar

En toen was het toch echt tijd voor te vertrekken. Op naar de HALLOWEEN party! Onderweg nog even wat plaatjes geschoten.

Om in de stemming te komen bekeken we weer kerken en kerkhoven...! Overgens de natuur is hier weer adembenemend!
Of hier dan ons favoriete zicht op de Blue Ridge Mountains
Zien jullie die oude heks, wie is dat toch....

Een close upje, goed kijken! Ja ondergetekende zelf. Ook helemaal in de rol.

En eindelijk was het zover en kwamen er allerlei griezels bij. En een aantal Star Wars personen en een gangster...Allerlei spelletjes werden er gedaan, griezelige, maar ook een variant van koekhappen, donuts happen, mummie maken...., maar aangezien ik helpen mocht, vergat ik dus in het geheel foto's te maken. En dan kwamen de heren binnen.

Recht uit het werk en met pizza's bij zich. En al gauw zaten we te smullen van de grote stapel pizza's.


Doodeng met al dat constant lopende bloed

Na het eten werd het al wat schemerig en dus tijd voor de Trick or Treat tocht. En dus onder leiding van de heren liepen ze door de 2 straten rondom hun huis. Ondertussen bleven Cathy en ik achter op de prachtig griezelige porch. Wachten op de vele kinderen die langs zouden komen. Nu begon het......rookmachine deed zijn werk, allerlei lampen op grafzuilen en kookpotten, skeletten en het feest kan beginnen. Daar komen de eersten. We zien langzaam een groepje met ouder en hun kleuters naderen. Drie van de leeftijd van 6 komen dichterbij........we horen ze zeggen dat het nu toch wel echt eng is. Dat ze aarzelen en dus met lieve stemmetjes melden we dat er eigenlijk niks echt eng is. En dus komen ze door, gevold door hun kleinere bbroertjes en zusjes.....maar ook de ouders komen toch wel mee om te zien wat er allemaal gebeurd daar. "Vliegende" vleermuizen, spinnen, wij, de kookpotten, de griezels en zwevende spoken worden nu van dichtbij onderzocht en bekekenen en zo komen ze tot ondekking waar het snoep verstopt is. Na het gegrabbel verdwijnen ze weer en wachten op de volgende..........Het wachten duurde lang. Wel reden er nog wat auto's voorbij, die nu het donker was niet meer durfden te stoppen. Van een eindje leek het ook best eng...... En na een half uur wachten kwamen onze kinderen weer terug met hun zakken vol snoep. Ook vertelden ze dat vele mensen niet eens hun licht aan hadden, wat betekend dat ze dan niet mogen aanbellen. Nog een griezelig hoor- en voelspel kwam het feestje tot het einde en werden de kids weer opgehaald. Wij dronken en praatte nog wat na over de afgelopen week en het feest. De kindjes mogen blijven slapen en wij vertrekken rond 10/11 uur richting huis.

Bedankt voor het leuke feest Cathy. Je had het weer perfeckt geregeld. Wat een leuke dag.....

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Solletjes

WAT hebben jullie weer een leuk feest gehad met Hallowine en al die enge verkleedpartijen en wat een mooi stel zijn Joeye en Nikkie die kunnen gelijk in een piratenfilm meespelen,zo te zien heeft Catty ook weer haar best gedaan.
Hier bij ons is er niks te merken met Halloween,het is een erg sombere dag de hele tijd regen en het word ook niet licht vandaag.
gr o ma

Anoniem zei

Heey joey je moest nog een sikje hebben man:p

Olav

Anoniem zei

Jack Sparrow and the Black Pearl!!
Ze kunnen inderdaad zo in de film....ook zonder het sikje hoor...hahaha!!
Ziet er super uit...

Kus A.

Petra zei

Ziet er allemaal heel leuk uit! Wat een leuk feest is het, he?

Anoniem zei

hoi allemaal,

zag er erg goed en angstwekkend uit. De kinderen waren natuurlijk super geschminkt en gekleed.Hier hebben de onze met 3 vrienden ook trick or treat gedaan. Zag er ook heel leuk uit maar haalt het natuurlijk niet bij jullie. Groetjes en veel plezier bij de verkiezingsstrijd Giovanna

Cathy zei

Miranda, thanks to you for helping with the party, I couldn't have done it without you!
Cathy