zaterdag 23 februari 2008

Etentje bij Sandra en bioscoopje

Vandaag waren we uitgenodigd bij Sandra en Danielle. Ze zijn pas verhuisd van een flatje naar een huis. Nu zijn ze samen met Sandra's moeder in een groter huis getrokken. Het is een kleurrijk huis. Ze hebben een rode, groene, blauwe, paarse, turquoise, bruine, gele en witte kamer. Maar op de een of andere manier past het goed bij hun spulletjes. Het meeste was al ingeruimd en dus werden we uitgenodigd te komen eten. Dat had ze al maanden geleden gevraagd, al werd de datum deze week pas afgesproken. Maar ipv wat wij dachten Colombiaans te gaan eten, ( haar moeder is van Colombiaanse afkomst), had ze meer onze stijl eten gemaakt. Lekker dus......hahaha.
Nee, stokbroodje met geitenkaas en pizzapuntjes als voorgerecht met een witte Zinfandelwijn. Die in onze ogen meer een rose lijkt. Wel een lekkere trouwens.
Daarna gemarineerde varkenshaas met een bonen/tomaten/uien salade en een gewone salade met komkommer en een dressing na keuze uit de fles. Terwijl we gezellig aan tafel zaten, een unicum trouwens, bedachten we dat we misschien wel naar de bioscoop konden gaan en binnen een half uur waren we onderweg. Aangekomen besloten we naar The Waterhorse te gaan kijken.


Een verhaal over het monster van Loch Ness. Aangekomen in de bioscoopzaal bleek een kinderpartijtje net achter ons te zitten van 4/5 jarige jongetjes. Die hoogstwaarschijnlijk geen Schots verstonden en elkaar de hele film uit te leggen wat er allemaal gebeurde, in hun ogen. Dat was soms erg komisch en op het meest cruciale punt zei er een: "Ik moet plassen". Lachen dus. Maar al met al was het een aardige fantasiefilm.

Geen opmerkingen: