maandag 4 februari 2008

Filmpje gekeken in de Bioscoop


Na een winkelochtend, geklust te hebben in huis, Joey geoefend heeft voor springen, Nikkie een kinderfeestje te hebben gehad, eindelijk de stoofvlees en rode kool te hebben gegeten, besluiten we op stel en sprong naar de bioscoop te gaan. Al bleek half Lynchburg dit te hebben bedacht, gelukkig hadden we toch nog kaartjes voor Alvin and the chipmunks. Het blijkt een uitverkochte zaal te zijn en nog nooit waren de rijen buiten zo lang geweest. Er draaiden verschillende leuke films, waaronder The Golden Compass, het boek heb ik net gelezen, en is een 3 delig verhaal en ik verwacht dat ook de andere boeken verfilmd gaan worden. Prachtige kleding en indrukwekkende scenes zien we in voorstukjes. The Seahorse, nog zo een, over het beestje/monster van Log Ness. En hierdoor begrijp je dat er veel gezinnen komen kijken.
Maar de film was erg leuk, er zijn 3 eekhoorntjes die de sterren van de hemel zingen en ze komen in de stadse wereld terecht met allerlei avonturen. Veel lachmomenten en iedereen genoot.
Zondag belt mijn familie om te vertellen dat ze zulke lekkere Cinnemon Rolls hebben gegeten. En iedereen hangt even aan de telefoon. Erg leuk weer om ze weer te horen. We ontbijten lekker op ons gemak en zijn 's middags uitgenodigd bij Paul en Cathy waar we een real English lunch krijgen rond 4 uur, die bestaat uit Roast Chicken, carrots met rozijnen en een witte wortel, die vaag op schorseneren lijken/proeven. En roast patatoes, aardappelen uit de oven in de olie gebakken. Erg lekker Cathy, en we sluiten af met limoentaart. Gezellig hangen we nadien op de bank. Heerlijk bij het open haardje en sluiten de avond af met kaarten. Two's en tree's.
Een leuk spel dat uit 7 potjes bestaat. Een soort variant op jokeren alleen is op tafel komen steeds anders. Nadat ik geen enkel potje had gewonnen, bleek ik toch de winnaar te zijn met de minste punten. Dit tot groot ongenoegen van de rest. En rond half 8 keren we weer naar huis.
Het was een gezellig weekeinde geweest.

We begrijpen dat ze in Nederland nu een weekje Carnavals vakantie hebben, maar onze kooters moeten hier gewoon naar school hoor. Zo zie je maar. Zo slecht hebben ze het niet bij jullie hoor, want we kregen al vele berichten van vrienden/neefjes/nichtjes dat onze kids zo veel vrij hadden, maar jullie lopen nog voor hoor. Hier geen herfst en carnaval vakantie. Een kortere kerstvakantie, maar oke wel een zeer lange zomervakantie.

1 opmerking:

Anoniem zei

He zusje

Wat is het een prachtig weer bij jullie, zomaar ineens! Bijzonder hoor...en wel lekker zo....

Kus van je zus