donderdag 2 oktober 2008

Weer een creatief brouwsel

Ja wat doe je als je weinig adem heb zoal, uhm lezen dus, en aangezien ik pas een nieuw boek gekocht had, kwam dat goed uit. Nu was het wel een knustelboek, waarvan ik op een van die knutsel web-blogs tegengekomen was. En na wat Googlen over het net was het dus ook in de States verkrijgbaar. Wat een leuke lieve gezellige frutsels er weer in staan. Waaronder deze tante.....En aangezien ik toch niet echt uit de voeten kan, is de beslissing weer gauw gemaakt.

Wat een dagje niksen toch weer op kan leveren....en dochterlief wil ze nu ook gaan maken. Zo krijgen we nog een hele familie met knutsel tantes!


Maar vandaag donderdag heb ik alweer het huis gestofzuigd, de boven gepoetst, en een blogberichtje geschreven. Morgen weer beneden en de strijk. Jaja, het gewone werkleven begint weer. Mag alles weer tussendoor erbij. Zo maar even een boodschapje doen,kado kopen, taartje maken, want Joey wordt morgen 16 jaar.

Update:

Nou Joeys appeltaartje is gebakken, de kado's ingepakt, nog plugoocontact met Hedwig gehad, geskyped met opa, opa en oma. En ook nog gekletst via de msn met Amy en Margot, en Petty en Olav, en Lars met Ronald en Monique. Wat gezellig toch weer. Voor Joey ook de nodige felicitaties in ontvangst genomen. En gelukkig heeft hij er enkele zelf kunnen ontvangen. Wat zijn we toch weer op de hoogte van de laatste snufjes, niet!

1 opmerking:

kastelke zei

Gelukkige verjaardag, Joey!
Ik weet niet of dat in Amerika ook zo is, maar hier is "16" toch wel een wereld van verschil met "15". Bij 15 hoor je nog bij de jonge pubertjes, met 16 ben je al een adolescent, op weg naar volwassenheid. (en in Amerika ook op weg naar een rijbewijs, hahaha)