donderdag 3 januari 2008

Poetsen!

Nu opa zich vandaag weer compleet genezen voelt wil hij wat ondernemen. Nou daar had ik wel een idee voor. Poetsen. En opa wil wel iets doen en ik bied hem stofzuigen aan. Wat die vervolgens ook gelijk ging doen. Ik ben de bedden gaan verschonen en boven poetsen en een strijk van de bijna hele vakantie. Erg fijn zo een extra hulp in huis, gaat gelijk een stuk sneller.
Rond het middaguur gaan we lekker lunchen bij Panera. We besluiten een kopje soep te nemen. Een Franse uiensoep geserveerd in een broodje. Heerlijk. En nadien gaan we nog wat shoppen. We gaan langs Stapels, Dollar store en TG-Maxx en rond 2 uur gaan we weer richting huis. Weer wat dollars lichter. Pa is enorm blij dat hij van zijn pijn af is. Hij loopt ook zichtbaar soepeler. We wachten de kinderen op bij de schoolbus en drinken samen wat thee en fris.
Ik ga weer wat strijken en de kinderen aan het huiswerk en Pa gaat sla met spekjes maken. Het is hem bevallen geloof ik, het koken. Mij ook trouwens. Ben benieuwd wat hij morgen wil maken.

1 opmerking:

Anoniem zei

De vakantie van Piet loopt alweer ten einde....wensen jullie hem een goede thuisreis?

De foto's van de feestdagen zien er erg gezellig uit, fijn dat jullie het goed hebben gehad...

Liefs.....