maandag 4 augustus 2008

Het warme weer houdt aan

Nou het warme weer is hier al lang geen verrassing meer. Regen valt er amper en als het valt is het zo weinig dat de stoep er nog niet eens nat van is geworden. Dus sproeien de Amerikanen er lustig op los, zelfs midden op de dag. Wij hebben niet het idee dat het helpt, want hun gras ziet net zo bruin uit als dat van ons.Hahaha, maar uitzonderingen zijn er natuurlijk wel. Dat zijn de mensen met zo een sprinklersysteem in hun gras. Maar dat mag dan ook wel.
Gras rijden is er dus niet meer bij wekelijks voor Joey, maar die is nu een laminaat vloertje aan het leggen. Voor de bekenden de eerste logeerkamer. Dat gaat het naaiatelier en strijkkamer worden in de toekomst. Wat een mogelijkheden toch als je zo een zee van ruimte heb.
De kinderen hebben afgelopen week zich goed bezig gehouden met oa: spelen, logeerpartijtjes, fysio, springen(jawel Nikkie heeft rustig en met mini sprongetjes haar angst weer overwonnen), Spelletjes zowel op bord als op computer, kletsen en al de andere bekende dingen.
Ik heb weer mijn mozaieken opgepakt en ben bezig met mijn tweede kerstbal. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen hier.
Ook is de tuin weer hoog nodig van onkruid ontdaan en ben daar behoorlijk veel tijd in kwijt( ook Jack heeft 2 halve dagen meegedaan). Ze hebben hier een onkruid gras, het enige dat momenteel hier groeit, die zich behoorlijk verankeren. Maar als de wortel blijft zitten komt het geheid weer 6x zo hard terug. En niet dood te krijgen lijkt het wel. Maar dat houdt ons zo wel bezig.
Ook hebben we wat films bekeken waaronder:
*What happens in Las Vegas. Een leuke humoristische en toch ook romatische film.
*Mamma Mia. Een erg leuke romantische film waarin je denatuurlijk o zo beroemde Abba muziek overal door hoort. Deze was overgens zo leuk dat we die voor de 2e keer gezien hebben.
Jack en Joey zijn nog samen met Tom en Pablo gaan golven op een avond en hadden weer het geluk dat er "slecht weer" op komst was. Na 10 druppels en wat windstoten was de temp lekker afgekoeld, zodat het zo tenminste aangenaam spelen was met nog steeds lekkere temperatuur van rond de 24 graden. Want de avonden kunnen hier soms ook zeer warm en vochtig zijn.
Paul en Cathy zijn ook weer terug thuis van hun Disney trip en hadden het geweldig, maar zeer vermoeiend gevonden. Zag er wel leuk uit, en dat zullen we ooit nog wel eens doen in de toekomst.
Ook kregen we afgelopen week een geboortekaartje van een van mijn meiden.
Die heeft een dochtertje erbij gekregen Sterre genaamd. Van Harte Gefeliciteerd Debbie en Micquel. En ook van onze vriendjes en vriendinnetjes uit Roosendaal: Amy, Mike, Leon en Margot kregen we een kaartje uit Vietnam. Bedankt hiervoor. Hoop voor jullie dat het net zo gezellig was als toen wij bij jullie waren. Nog last van afkikverschijnselen!!!

Geen opmerkingen: