zondag 31 augustus 2008

Feestje

Zaterdag morgen 9 uur wandelen Barb en ik ruim een uur door een deze keer beschaduwde straat. We lopen de bergachtige omgeving op en neer, wat deze keer minder stijl is dan die route van de golfbaan. We kletsen lekker zodat voor we er erg in hebben de tijd voorbij vliegt. Het is al vroeg warm en vochtig. Het beloofd weer een zomers dagje te worden.

En rond half 10 als ik weer thuiskom gaan we samen ontbijten. Tijdens het ontbijt vertel ik dat ik wel zin heb in een BBQ-tje. Jajaja is de reactie, maar dan maar wat mensen uitnodigen. Barb en Garry gebeld en ja ze komen. Dan Paul en Cathy, die komen ook maar Joey en Nikkie worden gevraagd om te komen spelen. En zo gezegd zo gedaan terwijl wij ondertussen de boodschapjes gaan doen. Dan volgt natuurlijk de bereidingen. Sate wordt gemarineerd, satesaus gemaakt, kruidenboter gemaakt, ook de hamburgers worden bereid. De guacomolie wordt deze keer door Cathy gemaakt. Handig hoor. Appeltaartje wordt vers gemaakt, een tortillia Espangnol, geroosterde groente en stokbrood erbij.

Op het einde van de middag verzameld iedereen zich hier en dan bellen Sandra en Danielle. Of we mee gaan naar de bios.......nee dus.....maar ook zij besluiten hierheen te komen,er is immers eten in overvloed.Het wordt een gezellig avondje en pas rond middernacht verlaten de gasten ons. En Michael blijft logeren.

Geen opmerkingen: