vrijdag 12 december 2008

Nikkie's eerste kerstconcert

Gisteravond was het zover. Hier had ze al een poosje naar toegewerkt. Vele uren oefenen, zowel op school als thuis. Ze toetert al aardig wat weg op der gehuurde klarinet. Dat doen ze hier wel mooi vind ik. Voor slecht $135,- per schooljaar kun je deze huren, verzekerd en al. Dit wordt op de middle school als les gegeven, mits het kind het natuurlijk zelf wilt.
Het concert was in de theaterzaal van Joey zijn school, die pas dit jaar geopend is. En ondanks dat de regen gisteren letterlijk de hemel uit kwam met bakken(5cm die dag), was het zo druk dat vele mensen waaronder wij mochten blijven staan, omdat alles bomvol zat. Maar ze deed het natuurlijk geweldig, en als je je bedenk dat ze nog niks konden spelen in september is het zeker knap wat ze daar zo neer zetten. Jack zal later een stukje film erbij zetten van haar optreden.
En ik, ik deed de was, strijk en de kerstboom en kamer verder versieren. En maakte weer engeltje af.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hoe doe je dat haar toch, ik krijg het niet voor elkaar.

Petty

Miranda zei

Men neme een beetje pluizige wol/katoen of iets in die trent. En een stukje ijzerdraad voor staartjes of dotjes. Bij deze dus maar 1 ijzerdraadje. Duw die op de plaats waar je de staartjes hebben wil.En begin met de wol vast te maken meet naald en draad op de bovenkant. Dan volg je de haarrichting die je normaal ziet als iemand staartjes heeft.Dus direct naar het ijzerdraadje. Draai er een keertje rond en ga dan naaar de andere kant via boven. Naai weer vast boven. Draai weer rond het ijzerdraadje. Dan ga je langs de hals en plaats het met een speldje vast, weer rond het staartje en terug langs onder. Dan nog een keer hetzelfde(onder) en dan vul je je staarten in het geheel verder op. Zet het vast door op het einde het puntje terug te duwen. Niet afknippen,maar terug richting het hoofd draaien.En met behulp van speldjes de rest opvullen. En als je niks meer zie van het hoodje, naai je alle draadjes vast op de speldhoekjes. Succes verzekerd....en nog een leuk lintje, veter of lapje stof zoals je normaal in het staartje zou zetten. Enne fotootje laten zien he als die klaar is. Groetjes