woensdag 31 december 2008

Fijne Jaarwisseling and a happy 2009

Jeetje, wat is dit jaar toch weer snel voorbij. Zo zit je er tegen aan te kijken en .......dan is het alweer bijna ten einde. Inmiddels zitten we hier alweer ruim een jaar en voelen ons al een heel stuk beter dan het eerste half jaar. We kunnen terug kijken op een jaar met gelukkig veel visite uit het thuisland, waardoor wij toch elke keer weer op de hoogte werden gehouden van nieuwtjes. Onze voornemens: geen heimwee meer te krijgen......
Wel hopen dat toch volgend jaar ons huis verkocht zal worden.....want met de slechte economie wil dat maar niet echt lukken. Dus wie er nog een leuk, ruim, apart, modern, energiezuinig!!!!(met zonne-energie en meer) in de buitenwijk van Roosendaal, slecht 10 minuten fietsen van het centum. En dat voor een spotprijs! Laat maar horen. Je kunt ook kijken bij http://www.futuranet.nl/ voor verder info. Adres: Meeuwberg 42.

Wat we met oud jaar gaan doen?



Naar een Amerikaanse family die we kennen van het springen van de kids. We zullen met spelletjes vermaakt worden en natuurlijk gaan er oliebollen mee! Al zal ik die nog moeten bakken deze keer.......En benieuwd of we iets van vuurwerk dit jaar zullen zien!


En wat waren ze lekker. Gemaakt zonder oliebollenpakket en in de plantaardige olie gebakken



En ook Sjaantje bakte een bolletje op oudjaarsdag...

Enne geen vuurwerk live gezien, wel op tv. Maar ik moet bekennen dat het wel fijn was zo. Tenminste niet bij -10 C en een gure koude wind kou vatten! Want het was ijskoud die nacht.

4 opmerkingen:

kastelke zei

Miranda, onze beste wensen voor jou en je familie! Dat haast al je dromen mogen uitkomen, en dat je vooral heel gezond en gelukkig samen door het leven kan gaan!
Groetjes uit Belgie!
(en neen, ik zoek geen huis in Nederland, 'k zou liefst van al het onze inruilen voor eentje in Amerika)

Anoniem zei

We wensen jullie allemaal een heel gezellig oud en nieuw !
Smul lekker en nogmaals de beste wensen voor 2009.

Gr. ma en pa

Lars' voetbalverslagen zei

hee

Hopelijk gaat het zo!!
Nog veel succes in 2009

groeten uit Terneuzen

Anoniem zei

Hoi Miranda en de rest van de familie.
De beste wensen voor 2009.
Groetjes uuit Bergen op Zoom