vrijdag 2 januari 2009

Slecht bericht

Vandaag zou mijn moeder dachten we een kijkoperatie krijgen en eventueel gedotterd worden, maar tijdens de operatie ging er iets fout....en er blijkt nu, dat ze a.s. maandag een open hartoperatie zal moeten ondergaan.....

6 opmerkingen:

Petra zei

Ach meis, wat moeilijk nu! Heel veel sterkte en het zal goed gaan! Mijn vader heeft achttien jaar geleden op 57-jarige leeftijd een open hart operatie ondergaan met zes bypasses. Toen ongekend. En hij is nog springlevend! Veel sterkte voor je moeder en voor jullie, die van verre moeten meeleven. Knufs!

kastelke zei

Oh, Miranda, wat erg! Maar probeer het goede er van te zien: beter dat ze het nu zo ontdekken en er snel iets aan doen! Maar voor jou moet het erg zijn, jij zou natuurlijk niet liever dan langs haar zijde staan.
Wij wachten momenteel ook op bericht van onze vrienden in Amerika. Ron gaat een dezer dagen ook een open hart operatie ondergaan (hij heeft een lekkende hartklep). En dit terwijl hun enige zoon morgen 4 jaar geleden gestorven is. Hier branden dus al kaarsjes, en ik zal ze in gedachten ook voor je moeder laten branden.

de Voorbraakjes zei

Hoi Miranda
heel veel sterkte met je moeder.
Groetjes Hedwig

Anoniem zei

Sterkte meisje.

Anoniem zei

hoi Miranda en fam.

Ik(ursula) ben op dit moment bij Jan en Lian ,en lian vertelde het van je moeder zal nu wel moeilijk voor je zijn dat je er nu niet eventjes langskan, vanuit Bergen op Zoom wensen wij jou veel sterkte toe, groetjes van ons allemaal

Petra zei

Ach jeetje.... Veel sterkte gewenst meid. Voor je moeder en voor jou. In dit soort gevallen is die plas tussen NL en Amerika net ietsjes te groot.