zaterdag 17 januari 2009

Joey's rijbewijs.

Vanmorgen om 8 uur, terwijl de temperatuur -20 graden Celcius aangeeft begeven de heren zich op weg naar de DMV, wederom om Joey's drivers permit pogen te gaan halen. En na een uurtje belt hij op. Yes mam, ik heb hem! En als ze even later binnen komen is meneer zo trots als een pauw. Terecht overgens, want hij had er de laatste 2 dagen flink tijd aan besteed.

En ziet hij er niet blij uit?


Inmiddels is de temperatuur alweer opgelopen tot -13. Maar ondanks de bittere kou blijven deze gevederde vriendjes ons bezoeken. Massaal overgens.....Nu maar hopen dat de zwarte beer die hier in de omgeving gesignaleerd is zich maar niet laat zien!


Terwijl hun daar waren Skypte ik met mijn ouders. Ook dat was weer fijn om haar "live" te zien. Gisteren waren we elkaar misgelopen. En ook daar goed bericht dus, zoals je op de foto kunt zien. Deze is overgens door mijn broer Ronald gemaakt hoor!


Maar hadden jullie ook begrepen dat de kids ook maandag vrij zijn? Dit in verband met Marin Luther King Day.

En voor Jeanine de recepten van de ontbijtkoek, is natuurlijk geen Pijnenburg maar wel een goede vervanger,(ook havermoutkoekjes en chocolade fudge recept) staan op 8 maart 2008, loempia recept op 14 januari 2009 en het honigrecept plaats ik wel als we hem geproefd hebbeen en natuurlijk goedgekeurd is.

6 opmerkingen:

kastelke zei

Het zal een hele opluchting voor je zijn, Miranda, dat je mama weer 'veilig' thuis is. :-)
Maar krijg je niet de bibbers van Joey die nu met de auto mag gaan rijden? Oh jee, wat worden ze snel groot...
In ieder geval knap gedaan van je, Joey! En met je nuchterheid-der-lage-landen zal je wel een goede chauffeur worden!

de Voorbraakjes zei

Hoi Miranda
Gefeliciteerd met het rijbewijs voor Joey en nu maar rijden. Gelukkig gaat hetmet je moeder ook weer beter een hel opluchting voor je.
Groetjes de Voorbraakjes

Petra zei

Heeft Joey een rijbewijs of een learner's permit? Hier moeten de tieners voor hun rijbewijs naar de rechtbank. Is dat niet in heel Virginia het geval? Fijn, dat je moeder weer thuis is!

Anoniem zei

Gefeliciteerd Joey!

Wat ben ik jalours zeg :P

Hhm ik moet nog effe wachten x]

Anoniem zei

Hiep hiep Hoera Joey gefeliciteerd met je rijbewijs, kan je nu stoer de blits maken. Goed hoor. Jack en Miranda nog gefeliciteerd met jullie trouwdag. Zo te lezen gaat alles goed met jullie ook met je moeder gaat het gelukkig goed. (heb er veel aan moeten denken ) ben blij dat ze nu weer thuis is Doe iedereen de groetjes en een dikke kus, Veel Liefs Margot

Anoniem zei

Gefeliciteerd Joey nu begint het pas.

Fijn dat je moeder weer thuis is.