vrijdag 8 mei 2009

Oma wordt alweer 73


Hieper de Piep van ons allemaal moeders, en geniet er maar lekker van. We hebben elkaar net op de skype gesproken en inmiddels 4 maanden na haar operatie zit ze alweer aardig in der vel. Op stofzuigen na, want da's toch nog wel zwaar. Maar een stukje fietsen gaat weer al aardig vertelde ze. Fijn te weten dat ze zo snel opgeknapt is. Nikkie had minstens 6 maanden nodig had om der arm weer een beetje te kunnen gebruiken. Gek toch hoe dat lichaam zo kan herstellen.

En binnen een uur vertrekt de familie ook weer richting huis. We hoorden net dat Myrthe, hun dochter en ons nichtje dus, haar onderwijsassistente diploma gehaald heeft. Gefeliciteerd meid. Op dit moment zijn ze even de de koffers inpakken en inladen en zullen ze morgenochtend weer op Nederlandse bodum staan. Steeds weer staan we er van te kijken hoe snel je tegenwoordig je kunt verplaatsen op de aardbol. We nemen nog even afscheid, en ook Sammy wordt uitgebreid geknuffeld. Die heeft zich keurig gedragen en heeft ook een plekje in hun hart weten te winnen. Het zal weer wel even wennen worden voor ons beiden, maar met wat extra wandeltochtjes moet dat goed komen denk ik zo.

4 opmerkingen:

greet's foto's zei

lieve Miranda
hartelijk gefeliciteerd met je moeder en dat het maar goed mag blijven gaan met haar.zo en jullie krijgen het weer rustig,jammer he,die dagen gaan zo snel.
de kinderen zijn morgen ook weer thuis,gelukkig.
fijn weekeinde, en liefs van OMA NIJN

kastelke zei

Wat leuk dat het al zo goed gaat met oma! En ach, die stofzuiger, die kan je wel eens missen als kiespijn, ze zal in haar leven al heel wat stof gezuigd hebben, nu moet iemand anders het maar effe overnemen.

Miranda, het zal weer wennen zijn, nu je familie terug vertrokken is?

Gelukkige verjaardag nog, Oma, en proficiat aan de familie!

Bibi zei

Van harte gefeliciteerd met je moeder :-).
Wat is de tijd snel gegaan zeg, jammer als het bezoek weer weggaat he? Wanneer verwacht je het volgende bezoek uit NL?

Petra zei

Gefeliciteerd en succes met afscheid nemen. Toch altijd weer moeilijk. Inderdaad een extra wandelingetje of een taart maken voor je moeder en die zelf lekker op eten helpt ook;-)