maandag 25 mei 2009

Sam heeft zijn eerste diploma behaald

Na 8 zaterdagen, een uur les per keer was het dan zover. Meneertje mocht dan eindelijk al zijn daar geleerde kunstjes vertonen. En hij kreeg het voor elkaar om 30 sec. stil op onze commando te blijven zitten, ahum vorig week dan. Deze week was hij door allerlei afleidingen maar tot 29 sec. gekomen. Maar ook het LIG, KOM en het laten liggen van allerlei verleidelijk snoep en speelgoed deed hij goed. En dus na een uurtje elkaars kunstjes bekeken te hebben mochten de hondjes hun fel begeerde puppy diploma in ontvangs nemen.......en wel volgens de overbekende Amerikaanse way of Graduation. Vervolgens werd er nog een groepsfoto getrokken en werd de vervolgcursus gepromoot. Maar eerst gaan we voorlopig genieten van de vakantie. Want dochterlief vertelde dat ze nu nog maar 13 dagen school hebben en dan is het hier al zo ver hier......tot eind augustus trouwens.

Nikkie krijgt haar eerste rijles en wel op de grasmaaier. En genieten dat ze doet....ze is een stoere meid zo op dat ding. Wel moet ze af en toe nog wat hulp van pap ontvangen, want natuurlijk valt het niet meer om zo'n ding te kunnen sturen.
En Cathy en ik gaan "even" shoppen naar Roanoke naar het inmiddels favoriete winkeltje.
Ook zij koopt dingen die ze heerlijk vindt en ik neem alleen weer heerlijk rozijnenbrood en een volkoren zonnebloempitjes brood. We lunchen bij de deli die er bijna naast zit en genieten van de panini's met kip en parmezaanse gesmolten kaas waardoor wat pesto verwerkt zit. Hmmmm, voor nog geen $14, - zitten onze buikjes goed gevuld en rijden weer terug.
Later op de middag hebben we een BBQ bij Joey's turnmaatje. En met dit prachige weer is dat niet verkeerd. Onze hondjes spelen samen en we zien dat onze Sam hun hond qua lengte voorbij gegaan is. Kortom een goed gevuld en gezellige dag.

7 opmerkingen:

Yvonne aka sommeke zei

Hip hip hip HOERAAAAAAA voor Sam!

Petra zei

Als het enigszins lukt wel doorgaan met de trainingen, hoor. Cosmo heeft er enorm veel baat bij gehad (en wij ook!). Jullie scholen zijn dus een week of zo eerder uit, dan hier.

Bibi zei

Wat goed van Sam! Gefelicteerd! Ik vind 29 seconden ook al heel wat hoor:-)

Anya zei

Yo Sammy!!!!

Kus van je tante....

Petra zei

Gefeliciteerd Sam!!!!
Heb jij (en de baasjes natuurlijk) heeeeeel goed gedaan!!!!

groetjes Petra

Anoniem zei

Hoera voor Sam !! Knap gedaan hoor!! Hij heeft wel een diploma verdiend, zolang stilzitten......doe het 'm maar eens na!!!

Heerlijk die vakantie,die er aan zit te komen. Lekker genieten,wat is de zomer toch een leuke tijd!!

Gisteren was het hier heel erg benauwd,en vandaag onweer met een fikse plensbui.Maar intussen is het weer droog,al waait het erg hard.

Fijne dag verder,groetjes Thea

Janine zei

hahaha, wat ziet hij er geleerd uit, proficiat van sjuul!!