donderdag 12 november 2009

Daar is ze weer!

Het heeft weer even geduurd maar nu krijgen jullie tenminste weer eens flink wat te zien. Neem er maar even de tijd voor en wie weet gauw een bakje koffie/thee/frisje.
Ondertussen heb ik genoten van fijne blogvakantie. En dat allemaal omdat opa Piet hier was.
Want het was wel zo leuk dat hij der was. Weer eens een koffiemaatje overdag. En niet te vergeten lekker kletsen en relaxen.
We genoten van de prachtige afwisselende luchten ....
Reden wat rond in de omgeving en zo ook langs The Great Otter river, waar het altijd je het gevoel krijgt van het wijdse Amerika.
Ook dit jaar genoten weer van Halloween, ook opa, ditmaal gevierd tussen de Amerikanen. Waar op deze avond wel een honderd vijftig kindertjes langskwamen, om te vragen voor hun Trick or Treat....

Helaas werkte het weer op de meeste dagen niet echt lekker mee.
Zo kreeg hij de dag na aankomst gelijk regen en wind, die de meeste bladeren gelijk van de bomen rukten. Bij tijd en wijlen klaarde het weer wat op, met zelfs een lekker zonnetje zodat we dan koffie buiten dronken of een eindje rond reden. En het gewoon weer het prachtigste weer werd. Aan de foto's zie je niet dat het weer zo slecht feitelijk was....Okee dan, voor hier wel te verstaan....
Hierboven zie je de Peaks of Otter, die deel zijn van de Blue Rich Parkway
We reden met hem door de Blue Rich parkway, maar door de mist en aanhoudende regen viel er helaas weinig in de verte te zien. Maar ondanks dat hebben we toch mooie plaatjes geschoten.

Ook in de tuin viel er ook dagelijks nog veel te bezien...
Vele vogeltjes vlogen aan en af...

Konijnen en grounddogs vonden ook hun weg naar onze tuin...
En de hertenfamilies komen soms wel met zijn zevenen!
Speelde en liep opa dagelijks met onze Sam
We komen duidelijk niks te kort.
Echt lekker najaarsweertje, zoals we gewend waren, was het niet. Behalve zijn laatste twee dagen ........toen mocht hij nog net meegenieten van de twee laatste mooie herfstdagen, waar de temperatuur steeg boven de twintig graden. Zonder een zuchtje wind. En bloeit de laatste zonnebloem, afkomstig van een vogelzaadje.

10 opmerkingen:

oma leentje zei

mmmmmmmmmmmm wat hou ik toch van Amerika . Die ruimte heerlijk . Leuk als er een familie lid langskomt. Zie je ook alles wer eens met andere ogen. Was zeker genieten? Kan je aan de foto's zien. Heerlijk en nu weer de gewone dingen van alle dag. Of staat er weer een ander familie lid te trappelen om op bezoek te komen?

t brocante sfeertje zei

Hai,wat lekker zoveel mooie foto's.heerlijk alles zo wijds.Groetjes,Ingrid

greet's foto's zei

oh,,Miranda wat hebben jullie het fijn gehad,en nu is Opa weer naar huis,jammer he maar volgens mij heeft hij het ook best naar zijn zin gehad.wat een mooie natuur hebben jullie daar,je hebt heel mooie plaatjes geschoten.

liefs van oma nijn

Karin zei

Wat een schitterende foto's! Hier zijn de meeste bomen al weer kaal. Het was maar kort dat we van die pracht kleuren konden genieten. Gezellig zo'n bezoek!

groetjes uit Chicago!

Petra zei

Zo dat waren nog eens even een berg plaatjes!
Mooi ook de kleuren te zien bij jullie. Opa Piet heeft mooi de Indian Summer (en jammer genoeg ook zo af en toe Indian Rain) mee kunnen maken ;-)

Yvonne aka sommeke zei

't Was hier weer meegenieten van de prachtige Amerikaanse flora en fauna. Erg mooie foto's Mirande!
Is alles weer OK met de "vingertjes" van Sammeke? (Waarschijnlijk wel anders kon hij niet op stap met Opa Piet)

Petra zei

Mooie foto's weer. Ik ben "om de hoek" maar heb deze keer geen tijd om iets af te spreken, helaas. Ooit zal het ervan komen.

conny ten berge zei

Mooie foto's! Wat zal opa genoten hebben (en jij niet minder, denk ik)

Mascha zei

Wat een mooie foto's. De natuur is daar wel erg mooi. Wat fijn dat jullie het zo gezellig hebben gehad.
Groetjes Mascha

Natasja Valentijn zei

Prachtige foto's! Wat een mooie omgeving! Fijn dat je zo genoten hebt van je visite. Andersom zal dat ook wel het geval zijn geweest, denk je niet? De tijd zal wel voorbij gevlogen zijn. Maar dankzij de foto's toch leuk om op terug te kijken.

Groetjes Natasja