vrijdag 13 november 2009

Joey en Nikkie

Vanmorgen, vrijdagochtend de 13e november, staan er twee afspraken bij de kaakchirurg. Beide kids worden ontdaan van 4 tanden en ja in 1 keer. Joey zijn wisdom teaths of terwijl zijn verstandskiezen zijn verwijderd en dat terwijl ze nog maar amper aan het ontwikkelen waren. Dit werd aangeraden om zo zijn inmiddels rechte tanden zo te behouden. En bij ons meiske, mochten er vier gezonde tanden uit. Degene na de hoektanden. Omdat ze te weinig plaats in der mond had voor haar tanden netjes op een rijtje te hebben. En dus zit ik met twee zielige vogeltjes..... die voorlopig weinig te zeggen hebben.


Verder had Joey 7 november een tumblewedstrijd met zijn springteam in Lincolton, NC. Wij zijn met zijn twee met Brandon en zijn ouders meegereden. Vrijdagmiddag direct uit school vertrokken we al om om 8 uur in Hickery, een plaats hiervoor, ons diner nuttigden. Daarna nog een kwartiertje rijden en wachtte ons hotelkamertje al op ons. De andere ochtend vroeg half zeven liep de wekker al af, na voor Joey een onrustig nachtje met buikgriep. Na een mini ontbijtje van een witte boterham met honing gingen de kids warmdraaien om 7.45uur.
Een half uurtje later begonnen de wedstrijden en aangezien hij zowel 's ochtends als 's middags wedstrijden had, waar hij weer drie(1 zilver en twee goud) medailles scoorde, konden we pas in het begin van de avond vertrekken.
Verder hebben onze kids dit jaar voor het eerst Art class. Nikkie's teken klas is na 9 weken weer afgelopen. Hier wisselen ze vier keer per jaar van vak. Wel hebben ze dus elke dag hetzelfde rooster, waarvan de rest wel hetzelfde blijft. Joey heeft na vier weken scheikunde geruilt voor art. (Zijn scheikunde lerares deed niets uitleggen en dus om elke dag 2 a 3 uur hem te helpen, vergde teveel van ons). Nu blijkt dat hij, na al zijn achterstallig werk van de eerste vier weken ook nog gemaakt te hebben, ze erg goed bevonden zijn. Blijkbaar heeft hij zo goed en hard gewerkt dat hij is geselecteerd ( slechts 200 kids mogen hieraan deel nemen, in de zomervakantie) ART programma ergens op een College in Virginia op kosten van de staat. Wel moet hij het hele jaar nog wel even 80% of hoger scoren op alle vakken. Maar voor hem wel een lekker gevoel, want zelf dacht hij dat er vele beterder waren als hem...... Hier wat van zijn werken.
En ook die van Nikkie zijn erg geslaagd.






Wisten jullie overgens dat ze heeft leren marmeren op papier? En dat dit een Hollandse uitvinding is.....
En als afsluiter mag ze ook nog even toeteren op der saxefoon, waarvan ze wel het vermoeden heeft dat het wordt opgenomen.

7 opmerkingen:

oma leentje zei

Aplaus voor de teoteraar en respekt voor de tekenaars. Wat gaat dat daar toch anders . Lijkt ook wel weer een beetje vrije school daar hebben ze ook van die blokken les . Alleen kunnen ze dat niet zelf kiezen.Sterkte met de zielige tandengetrokken kindjes. Fijn weekend leni

conny ten berge zei

Wat een creativiteit bij je kindertjes! Ze zullen het niet van een vreemde hebben ;o)

jacqueline zei

Hey Nikkie,
GEWELDIG, dat doe je goed!! Zou je misschien...... ook een sinterklaas liedje kunnen spelen???? Vandaag komt hij weer aan.
En Nikkie en Joey, wat zijn jullie allebei geweldig creatief, prachtig!

nikkietje zei

mijn beugel deed nog pijn hoor
ik kan da liedje VEEEEEL beter spelen :$





Nikkie

Petra zei

Sterkte met de zere mondjes. De Art projechten zijn zeer kunstig allemaal!!
En gefeliciteerd met alle medailles!

Anoniem zei

Zie ze daar zitten de dutsjes.Maar opa en oma zijn heel trots op jullie art tekeningen.Heel goed gedaan.Maar ook jullie raporten zien er geweldig uit hoor ik van jullie mama.Knap gedaan. Laat die Yankies maar eens een poepje ruiken.We hopen jullie spoedig te zien.Kusjes en sterkte met de mondjes.

Yvonne aka sommeke zei

Erg mooie creatieve uitspattingen!
Ocharme toch, sterkte met het tandentrekkerij-ding! Ik voel de pijn mee ...