vrijdag 26 oktober 2007

De herfst doet haar intrede



prachtige pompoenen

De herfst nadert hier met rasse schreden en na 4 dagen regen is ook hier de temperatuur behoorlijk gezakt. Weg hemdjes en welkom truien en sokken wat na een periode van hitte toch best wel weer vertrouwd aanvoelt. Kaarsjes, dekens en tot slot de verwarming en dekbed zijn weer welkom hier. Vorige week moesten we er nog niet aan denken en nu lijkt het al weer lang geleden. Wat is dat toch.......

De bladeren vallen in grote getalen en het was net zo prachtig, met al die kleuren.
Ook hebben we onze eerste Thunderstorm (T-storm) meegemaakt en het was best eng.
De huizen zijn een tikkie gehoriger en het leek wel alsof de bliksem bij ons insloeg....
Maar gelukkig bleven alle lichten branden, ook staan de huizen en bomen in de omgeving nog steeds recht. Maar zonder dichtbijwonende buren heb je geen idee dat het zo gehorig is of misschien komt het dat we in de heuvels wonen?
Maar met de herfst komt ook Halloween eraan .............



En beginnen de mensen meer en meer hun huizen en tuinen te versieren met asters en mums(crysanten worden hier zo genoemd)en met oranje en zwarte viooltjes. Maar ook vogelverschrikkers en balen stro, heksen en skeletten, graven met boven de grond stekende botten, enfin the works.....
Ik ben daarom ook heel benieuwd naar 31 oktober Halloween, want we moeten naar de buren. We zijn uitgenodigd voor en halloweenparty rond six o clock(18.00).
Hieronder zie je enkele "enge" dingen, gelukkig bij wat zonlicht.


1 opmerking:

Anoniem zei

Ziet er scary uit bij jullie voor de deur (??). Die kerel op de trap heeft bezoek gehad van Sonja Bakker zo te zien.... :) Nee, geintje. Veel plezier bij de neighbours en jullie horen nog van ons.... (watch your mail...)

romola xxx