dinsdag 9 oktober 2007

Driving miss Anya



Toerist office in voormalig station van Appomatox

Nu het einde nadert van haar trip, krijgt mijn zus het op haar heupen en wil ze eigelijk zoveel mogelijk op een dag doen, een beetje cultuur dus naar het 19 mile verderop gelegen Appomatox, een piepklein dorpje met historische waarde.
Het einde van de Amerikaanse burgeroorlog werd hier ondertekend. We hebben er een beetje rondgelopen en rond 12.00 uur vertrokken we terug richting Lynchburg waar we wilden lunchen.

Dus via de James river richting downtown Lynchburg gereden waar we op het terras een lekkere salade hebben gegeten. Na de lekkere lunch de 'heuvel' op richting downtown Lynchburg. Het is inmiddels echt warm geworden: 92 graden (33 Celsius!). En dat breekt dus alle warmte records van vandaag. Dus erg lang hebben we daar niet doorgebracht.

Mainstreet Lynchburg

Daarna nog even lekker shoppen bij de TJ-Maxx, wat geweldig leuk is, allerlei moderne kleding, met bekende merken zoals Ralf Lauren, Calvin Klein, Esprit, Guess, Tommy Hilfiger , maar ook tassen, schoenen, en nog veel meer leuk snuffelspul, voor leuke prijzen. En vervolgens racend naar huis om de kinderen binnen te laten en weer terug nog wat buurtwinkeltjes te bekijken, altijd leuk.




de Amerikaanse postbode
Maar wat de laatste paar weken ons opvalt is dat de avond snel valt. Zo schijnt de zon en zo is het donker. Aardedonker en om 20.30 denk je dat het al 23.00 uur is, want ons systeem is nog van in de zomer moeten we lange avonden hebben. In de namiddag werd het bewolkt, zwaar bewolkt, maar er is geen druppel water gevallen...........

1 opmerking:

Henry zei

Beste anya,
Als jij weer thuis komt zijn wij op weg naar Egypte. Ik heb op de email het programma trachten te scannen.Ik weet niet of het goed is overgekomen. Wel willen we je bedanken voor het opzetten van de blog.We beleven daar veel plezier aan en hopen dat Mim en Jacq dit willen doorzetten.Wij komen thuis in de nacht van 28/29 oktober 5.00 uur
Ger en liefs Pa