zondag 14 februari 2010

Valentijnsdag...

Het is alweer 14 februari 2010, en wat vliegt de tijd snel voorbij. Heel veel huishoudelijke taken worden er nu dagelijks uitgevoerd en vul momenteel de kiertjes die inmiddels hier zich in de loop der jaren tussen het houtwerk ontstaan is. Want hoe beter het huis eruit ziet, des te sneller we hopen dat het verkocht zal worden. Vorige week diende een kijker zich aan, al hebben we het vermoeden dat er niemand binnen geweest is, maar ondanks dat het telefoontje twee uur van tevoren kwam, zag het er goed uit. Maar het idee maakt me dat ik dus blijf poetsen, stofzuigen en vooral opruimen.....tot groot ongenoegen van de familieleden.
Verder weinig tijd meer over voor het creatieve geprul. Wel nog samen met Sandra, Danielle en Xauo een beetje Nikkie's feestje gevierd. Dat door samen pannekoeken te eten en het Buzz-spel te spelen. En gisteravond hebben we Cathy der verjaardag gevierd. We feesten dus wat af!
Vandaag is het rustdag en doen we rustig aan. Nikkie speelt samen met Samantha, der vriendin en gieberen wat af. Ze ontdekken de I-pod toutch, het verjaardagskado dat ze van ons kreeg. En Joe gaat vanmiddag met zijn Valentijnsafspraak naar de bioscoop en daarna wat eten. Hij heeft er zin in!
De sneeuw ligt hier nog steeds en is inmiddels ver-ijst....ofwel de sneeuw heeft een ijzige toplaag gekregen. In de omgeving zijn er al diverse gebouwen/huizen met platte daken ingestort door het gewicht aan sneeuw. Gelukkig zijn de wegen wel begaanbaar en zijn de kinderen afgelopen vrijdag voor het eerst weer naar school gegaan afgelopen week, wat inhoud dat ze inmiddels teveel sneeuwdagen opgenomen hebben. Niet dat onze kinderen het erg gevonden hebben hoor...

10 opmerkingen:

oma leentje zei

Wel fijn dat de kinderen niet door de sneeuw hoefde te ploeteren. Hier ligt wel wat sneeuw maar dat is niet tevergelijken bij wat er bij jullie ligt. Hoop voor je dat het huis snel verkoopt. Is daar enig zicht op of is het nog steeds een ramp? Echt ellende dat je steeds moet poetsen. Nou rust nog maar een beetje uit vanavond. Morgen weer een nieuwe dag

Brechtje zei

Ik was een poosje niet bij je op visite geweest Miranda. Las veel veranderingen joh! Weet je, dan geef ik je nu 100 valentijnhartjes omdat je steeds weer een mooi logje weet te schrijven en zo lief bent altijd te komen reageren op mijn blog.

Anoniem zei

Ons huis staat sinds dit weekend ook te koop... En ook hier is alles spik en span netjes.
Veel succes, ik hoop dat je snel een koper hebt.
Wanneer komen jullie terug?

Steeds vergeten te zeggen: Nikkie ziet er heel knap uit met haar nieuwe kapsel. Daar komt haar gezichtje veel mooier bij uit.

ria vogelzang zei

Nou, dat lijkt me niet fraai als je dak het begeeft door het gewicht van de sneeuw......!
Doe het maar rustig aan met al dat gepoets hoor, mensen weten toch dat er een gezin woont......! En het is toch wel netjes!
Fijne valentijndag nog!

Berna zei

Het is te hopen dat jullie het huis snel kwijt zijn. Hoe is het daar met de huizenmarkt? Staan huizen lang te koop?

Yvonne aka sommeke zei

Ahaa, jullie zijn er nog! ;-)
Succes met de verkoop van het huis, aan jouw gepoets zal 't ni liggen!

Shirley zei

duimen dat het snel verkocht wordt, dat je niet te lang moet door blijven poetsen, vreselijk. Je leeft anders in een showroom, en dat kan niet ontspannen zijn.

conny ten berge zei

Veel succes met de verkoop van jullie huis, en vergeet ondertussen niet tijd te maken voor je hobby, da's ook belangrijk hoor!

WilmaKuin zei

Ik kan mij zo voorstellen dat je bezig blijft nu je in zo'n spannende tijd zit....

Lida zei

Was dus een gezellige huiselijke Valentijnsdag, leuk dat je DS met zijn date weg kon gaan en het vieren! Ja en dat gepoets, ik snap het wel, maar maak het niet te gek, er moet ook geleefd kunnen worden in een huis en misschien kan je al wat inpakken, want het moet straks toch ingepakt worden en dat heet dan Declutteren! Sterkte ermee en succes met de verkoop! Groetjes en een knuffel uit Maassluis,
Lida