maandag 1 februari 2010

Creatief bezig zijn...

Wat een stralende dag was het vandaag en gister. De sneeuw smelt al lekker weg, want het lijkt alweer een stuk lager te liggen en zien we water van de schoongemaakte oprit komen.
Terwijl Nikkie en Joey zowel vandaag als morgen alweer sneeuw vrij zijn(morgenochtend vroeg wordt er weer sneeuw verwacht). En er wordt hard gewerkt hier. Nikkie toetert er lekker op los, Joey, Nikkie en Sam spelen in de sneeuw. Manlief struint nog steeds het internet af en doet zo af en toe kleine klusjes tussendoor. En eindelijk kan ik weer aan wat tijd besteden aan mijn quiltwerkjes. Er is weer een klein mini-quiltje klaar. Joehoe! Februari heeft dus ook een van de oude werkjes weggewerkt. Deze wordt voor Michelle. Zij spaart beren en nergens heb ik zo een uitgebreidde berencollectie gezien.

Toen ik haar dit werkje dan ook showde was er er helemaal weg van. Samen met haar hebben we de achtergrondstof gekozen....

11 opmerkingen:

Francien zei

Fijn dat je over de eerste schrik heen bent Miranda...harstikke leuk is je kleine quiltje geworden...geinig dat ruitjesachtergrondje...eenvoudig maar met een hele grote vrolijke werking...
hou je taai...groetjes Francien.

ria vogelzang zei

Wat een heerlijke foto's'!! En je stitcherie is een schatje.
Groetjes uit een sneeuwrijk Ommen.

Guusje, zei

Wat een lief quiltje kan me voorstellen dat ze hem erg mooi vind en wat leuk te zien dat er zo gezellig van de sneeuw wordt genoten.

conny ten berge zei

Fijn dat er ook weer tijd is om met je hobby bezig te zijn. Lief berenquiltje heb je gemaakt!

Joyce zei

Hoi Miranda,
Jeetje ik lees net (met kippevel) jullie meest recente belevenissen daar in de verre VS. Goh zeg wat staat jullie leventje ineens op z'n kop. Gelukkig zie ik ook dat het werken met de lapjes en de vele geweldige contacten voor de nodige afleiding zorgen.
Hartstikke veel succes voor de komende tijd en hopelijk is er snel een baan dan is er tenminste een onzekerheid weg.
Groetjes Joyce

Shirley zei

Is een schattig berenquiltje geworden, beeldige stitcherie. Pff al die sneeuw, ik ben het hier al zo spuugzat, van mij mag het nog wel een dag warm water regenen, onze straat is nog gedeeltelijk een ijsblubberbaan.

Lida zei

Hoi Miranda,
Heb net ook weer even bij jou bijgelezen, wat een lading sneeuw en dan morren ze hier over 15cm!
Ben erg blij dat jullie zo goed worden opgevangen en dat er ook hiervandaan zoveel hulp komt! Kan wel begrijpen dat Nikki het er moeilijk mee heeft, maar zo'n leuke meid krijgt hier zo weer vriendinnetjes, want ze zullen het vast heel interessant vinden een meisje dat in Amerika heeft gewoond! Vind het ook heel fijn dat jullie weer een beetje tot rust komen en dat jij weer aan het quilten bent geslagen, die pakjes en siggies die je kreeg, dat was heel erg gaaf! Meid hou je taai en heel veel sterkte voor jou en voor
je man, geniet nog maar even van je lekkere ruime huis! Fijne dag, groetjes
Lida

Yvonne aka sommeke zei

Kan me goed voorstellen dat Michelle er blij mee is!
Hier ligt nu geen sneeuw meer!

betty zei

Wat een sneeuw daar biij jullie, hier is alles (in zuid-holland) weg en de zon schijnt zelfs een beetje! Helemaal toen gister de post jouw pakje bezorgde. Wat lief, zoveel mooie rood/witte lapjes, hardstikke bedankt Miranda!

Johanna Zweden zei

Hoe staat het nu met desneeuw bij jullie! hier houdt het niet op, we hebben weer een lading gekregen vandaag.
vannacht was het -20
Enig berenquiltje.
Groetjes Joke

Chris zei

Wat een heerlijk hond, die Sam. Fijn dat je weer plezier gevonden hebt met die stitchery, hij is enig. Beginnen de kinderen al wat te wennen aan het idee om weer naar Nederland te komen? Hoe oud zijn ze eigenlijk Miranda? En hebben ze nog vrienden van vroeger hier? Sterkte joh met alle en liefs van mij.