dinsdag 26 januari 2010

De schietpartij in Appomatix

Zoals velen waarschijnlijk al gehoord hebben is hier vorige week in Appomatix, wat slecht een half uur hier vandaan ligt, een schietpartij geweest waarbij 8 doden zijn gevallen. Waarom ....., vanwege waanideeen van de schutter, die dacht dat zijn zus zijn stuk land wilde gaan afnemen. Want door een fout in afwerking, bleek dat de erfenis van zijn opa( die al jaren hem verteld had dat dat voor hem zou zijn) op zowel zijn zus als die van hem te staan. Zuslief met der man en kind hadden het net terug recht gezet en wilden hem dat vertellen. Maar om de een of andere reden dacht hij dat het tegenovergestelde gebeurt was, met als gevolg...... De pakketdienst had zeer veel pakketjes met minutie de laatste tijd daar afgegeven, maar ivm het jachtseizoen werd hier geen aandacht aan besteed. Met als gevolg 8 doden, waaronder blijkt nu :de dochter, schoonzoon en kleindochter van een van de dames die dagelijks werkt in een van de quiltwinkels.
Zij waren slachtoffer van dit drama .......onbekende van de dader of zijn familie, maar gewoon op het verkeerde tijdstip op de verkeerde plek ..... A.s donderdag worden ze begraven en wordt er door de quiltwinkel een inzamelingsactie gehouden om wat financiele steun en gewone steun, maar ook worden er om lapjes gevraagd, 5 inch groot, waarop je zelf een tekst of iets anders wat je zelf wil maken die tesamen met $1,-, die hun ten nagedachtenis aan de moeder/oma te geven. Mocht er iemand op willen reageren laat waar weten, dan stuur ik de gegevens wel door.

10 opmerkingen:

Berna zei

Wat een vreselijk drama en dat allemaal om een erfenis.

My name is Riet zei

Wat afschuwelijk allemaal. Die arme mensen.

Petra zei

Allemachies wat een verhaal....
De wereld heeft rare kostgangers.

Yvonne aka sommeke zei

Verschrikkelijk nieuws!

Sandra zei

Waanzin. Ja. Er lopen best wel gekken rond in de wereld.

greet's foto's zei

lieve miranda

wat erg allemaal,voor beide partijen,ook voor de fam, van het slachtoffer, ja die willen het ook niet, maar vooral de slachtoffes.die toevallig daar waren.heb vanmiddag een kaarsje branden,en ik gedenk ze in mijn gebeden.
liefs van Oma Njn

conny's quilts en creaties zei

Wat een vreselijk drama, woorden schieten te kort bij zoiets. Ik denk dan meteen weer: ze moeten dat wapenbezit in Amerika verbieden. Waren die er niet dan was er misschien een flinke ruzie geweest maar geen doden. Afschuwelijk!

conny ten berge zei

Verschrikkelijk, we hadden het natuurlijk al op het nieuws gehoord maar voor jou is het wel érg dichtbij!

Petra zei

Ik heb het nieuws erover ook gevolgd, afschuwelijk! En dat om wat land :( :(. Wat erg, dat het bij jou wel heel erg dichtbij is. Sterkte!

ria vogelzang zei

Wat verschrikkelijk!! En zo dicht bij jullie!