donderdag 17 april 2008

De bergen in.....

Vandaag heb ik, terwijl ons pa en ma nog slapen, al weer een deel van mijn huiswerk gemaakt. Mijn 9-blokken moesten nog worden afgemaakt.
Rond 10 uur gaan we richting Cathy omdat we gisteren afgesproken hebben om de bergen in te gaan. Geen idee waar ze ons naar toe zal loodsen, maar we gingen uiteindelijk naar de Peaks of Otter.
En in plaats van te lopen, kun je dus ook er ook omhoog rijden, mits het weer het toelaat. We besluiten daar te gaan lunchen bij een Lodge met uitzicht op het meer en de bergen.
Maar helaas, wat blijkt, het meer is leeggepompt om een of andere reden en dus zitten we aan de tostie's met de blik op een leeg meer.
Vreemd gezicht, afgelopen najaar weet ik toch zeker dat er blauw water was! Enfin, we rijden terug, door de prachtige bergachtige omgeving.
Het valt ons op dat er veel bloesem dragende bomen zijn, maar ook veel dode bomen. De natuur is hier, onder bescherming van de bergen, verder in ontwikkeling. We genieten volop en rond de tijd dat Nikkie thuis komt zijn ook wij weer thuis.
We gaan lekker op het terras zitten bij een temp. van 28 graden in de schaduw en 38 in de zon. Wauw, het lijkt Spanje wel!! Joey gaat nog springen vanavond van 18-20.30 uur en opa en ik halen hem op. Jack was rond half zeven klaar.
Morgen gaan we richting Williamburg, het eerste koloniale plaatsje dat inmiddels zijn 400 jarig bestaan viert. Je kunt daar nog de sfeer uit die dagen proeven, want er zijn blijkbaar artiesten die daar de bewoners van toen uitbeelden. Het wordt een ritje van 3,5 uur. We willen vroeg vertrekken, want morgen wordt het ook weer een warme dag en we willen niet met al te veel hitte rondrijden.

2 opmerkingen:

BultmanJorna.com zei

Wat grappig dat jullie precies op dezelfde dag hier waren als wij en ook nog eens dezelfde foto van Sharp Top op de blog hebben staan. Het meer was leegepompt door de National Park Service, zodat ze reparaties aan de dam konden doen. Dat Great Wolf ziet er trouwens ook erg leuk uit, is dat GW Lodge?

Groetjes uit Poughkeepsie, NY.

Miranda zei

Ja, inderdaad grappig he, The Great Wolf Lodge is een van een keten hotels die ongeveer 11 hotels door de states verspreid staan. Maar ze zitten hier net buiten Willemsburg op een rustige plek. En ik weet zeker dat jou kids hier ook enorm van genieten!!

Miranda