woensdag 16 april 2008

Eindelijk schoenen gevonden voor ons pa

Onderweg na ons oude appartementje te hebben geshowd, een afspraak bij de garage te hebben gemaakt, voor 's middags een nieuwe lamp te plaatsen, rijden we weer naar de Mall.

En na meerdere winkels te hebben bezocht, zo ongeveer alle herenschoenen te hebben gepast, kwamen we er achter dat ons pa voor Amerikaanse begrippen een erg klein voetje blijkt te hebben. Want alle maten 8 die we tegen kwamen waren te groot.

Kleiner had niemand ze in voorraad. Dus na uren(altands voor ons gevoel) zoeken weer terug naar Sears, waar hij afgelopen weekeind die ene schoen gevonden had. En ja hoor, hij stond er weer en nog steeds zielig alleen. En dus weer maar eens navragen en na wat zoeken, warempel....... werd de tweede gevonden. Jippie, geweldig, toch nog schoenen gevonden dus. Ook ons moeder had ook nog een en ander gepast, maar na lang kijken en passen ook 2 jurkjes gekocht........en waar bij de Sams-club. Van die lekkere katoenen zomerse jurkjes. Die ze prompt bij thuiskomst aantrekt.
Het weer is weer heerlijk geworden. Boven de twintig graden in de schaduw in ieder geval. Pa en ik maken frietjes, terwijl Nikkie en Joey thuis komen. Joey was lopend gekomen. Veel te heet is het in die bus vindt hij. En met zijn nieuwe schoenen aan moet het toch lukken. Rond half vijf gaan we nog naar buiten, ik snoei ondertussen hiet en daat wat planten en bomen, terwijl pa de friet voorbakt. Ons moeder zit te zonnen. En het was dik 23 graden in de schaduw. Dus kan je na gaan hoe warm het was, en geen zuchtje wind.
Rond half zeven wordt Jack opgehaald en smullen als hij thuiskomt van de friet met kip en cesear-salade en cinnemon-appelmoes. Heerlijk. We lopen nog wat door de straat terwijl het donker wordt.Nikkie duikt daarna in haar boekjes en naar bed. Joey speelt nog wat op de computer terwijl wij bekijken de Scorpion - King op tv. Wat een leven! Het was weer een lekker dagje

Geen opmerkingen: