vrijdag 11 april 2008

Oma en opa's eerste dag hier.

Terwijl de kinderen aan het ontbijten zitten, breng ik Jack weg. Ondertussen arriveert Opa ook aan de ontbijttafel. Lekker eten van het verse 9 granen brood met onze "Goudse" kaas en al dat heerlijke zoetbeleg. Meteen is de cornflakes verdwenen van de ontbijttafel. En vallen we weer terug in onze Nederlandse ontbijtgewoonten. Een kopje thee en koffie bij het ontbijt laat zich goed smaken. Vervolgens breng ik de kinderen weg en eenmaal thuis worden de koffers echt uitgepakt. Waarna Opa en oma op het gemak de omgeving rond ons huis bekijken.
Het is inmiddels 16 graden en dat om 9 uur 's morgens!!

We drinken gezellig koffie met meegenomen truffels en het plan is om te gaan shoppen. Ik laat ze de quiltwinkel zien en ook zij kijken hun ogen uit bij het zien van al die prachtige kleuren en werken.
Er hangen ontwerpen van een Nederlandse quiltontwerper te zien; Jacqueline de Jong.


Er wordt natuurlijk weer stof gekocht door de dames, want ook ons moeder heeft wel een stofje gevonden waar ze t.z.t. een bermuda van wil gaan maken. Na een uurtje shoppen gaan we een naar de Sams club, wat boodschapjes halen. En de airco joekelt ondertussen zowel in huis, winkels en auto's.
De temp loopt weer op en al snel is het 27 gr in de schaduw. We zijn rond twee uur weer terug thuis, mooi op tijd om de kinderen thuis te zien komen. Ook die komen met rode wangen thuis. De zwemkleding wordt aangetrokken en meteen een nieuw speeltje: een matje waaruit water gesproeit komt.

Dus al gauw glijden ze de heuvel af en ook van de trampoline wordt gebruik gemaakt. Oma zont al weer wat bij.

Straks nog een bbq-tje verzorgen. Maar terwijl ik dit tik begint de lucht te bewolken. Ojee, ze hebben omweer voorspeld. Ik zal toch niet te laat zijn.........

1 opmerking:

Petra zei

Wat leuk die koeien met de wapperende was quilt. Heel mooi gemaakt zeg.