zondag 27 april 2008

Weer even met zijn vieren.

Nadat ik mijn ouders heb uitgezwaaid en ik weer terug gereden ben, zijn we 's avonds met de kids naar de bioscoop gegaan. We hebben er de film Juno bekeken. Het is in principe een film voor 13 jaar en ouder en dus was Nikkie de jongste in de zaal.

Het is een komische en educatieve film die gaat over de zwangerschap van een 16 jarige studente. Deze film kreeg in 2007 een Oscar. Het viel ons trouwens wel op dat er verdacht veel pubers in de zaal waren zonder enig ouder in de buurt. Nadat de film afgelopen was en we buiten kwamen werden we overvallen door een stortbui. En dus zijn we door de regen naar de auto gerend. Met dit benauwde weer was het te verwachten. Onderweg naar huis reden we zelfs in een straat waar hagel gevallen was, zo groot waren als pingpongballen!!

Op zaterdagavond waren we uitgenodigd voor een BBQ bij Sandra, haar dochter Danielle en Martha (de oma). Ze hielden een house warming party. Het huis was hier en daar geverfd en ze had zelfs twee zwart-wit-rood kamers gemaakt geinspireerd op de onze.....haha. Leuk want iedereen vond het geweldig! Het was overgens een erg gemelleerd gezelschap bestaande uit Zuid- Koreanen, Engelsen, Nederlanders, Colombianen en Amerikanen. Het viel iedereen op dat de Amerikanen zich duidelijk wat meer op afstand hielden, terwijl de rest zijn best deed om met iedereen te kletsen. Wel leuk te weten dat de andere culturen meer op ons lijken en ook zij moeite hebben om in contact te komen met het merendeel van de mensen hier. Net na de bbq begint het weer te regenen en onweren, iedereen vlucht naar binnen. Waar we lekker onder het genot van Salsa muziek verder kletsen. Rond tien uur is het afgelopen en iedereen vertrekt huiswaarts. Joey gaat mee logeren met Michael. En Nikkie logeert dan maar bij ons op de kamer.

Maar pas nadat we een slaapzak/tasje voor een van haar webkinz knuffels afgemaakt hebben. Afgelopen zaterdagmiddag kreeg ze een middagje naailes van me. Op haar verjaardag, het afgelopen jaar heeft ze een mini-naaimachine gekregen en heeft dus een vol jaar moeten wachten voordat ze er eindelijk iets mee kon doen.

En nu heeft ze ook een giga project in haar hoofd. Voor elke webkinz die ze heeft, wil ze slaapzakjes maken, die dan tegelijkertijd als tasje dienen, die ze dan met knopen of klitteband op de wand boven haar bed kan hangen. Dat bespaart ruimte, want haar bed raakt overvol met al die knuffels. Hihihi, zij geeft er niks om, maar mama krijgt het er van op haar heupen met het bed op te maken en verschonen!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Na een perfecte vlucht, waren we om precies 7.30 u in Brussel,zoals de vluvht ook was voorzien. Ben nu volop bezig met het monteren van de opgenomen vidiobeelden en zal er t.z.t. een dvd van maken.Als alles lukt geef ik die met Anya mee.
Nogmaals bedankt voor de hartelijke ontvangst.We hebben er van genoten.
Pa.

Anoniem zei

O Nik wat knap van je, dat idee van die tasjes! Ik ben erg benieuwd maar zal ze als ik er ben in mei zelf wel zien!!
Liefs