donderdag 24 april 2008

Opa en oma hebben de koffers gepakt.

Vandaag zijn de koffers weer gepakt. Van de vier koffers op de heenweg zijn ze omgetovert naar twee koffers. De grootste gewicht is dus hier gebleven....hihihi, waar we heerlijk met zijn allen van genieten. En ruim een half uur nadat ik een was in het machine gestopt heb is die ineens stil gevallen.............Jekkes, er blijkt een probleem met de afvoer te zijn en vrees dat die weer verstopt zit met weet ik veel. Hier geen handige buurman in de buurt en dus een monteur gebeld die dus morgen komen moet.

Vandaag zijn we nog naar Dick's sportzaak gereden en een leuk shirtje gekocht als souvenier. Daarna naar Benjamins, waar ik ze de fish and chips heb laten proeven....heerlijk!! Dit op een zonnig terras, uitkijkend op weilanden, bomen en koeien bij een temperatuur van boven de 25 graden. He, echt vervelend dus, maar niet heus.






Rond half twee was er een blokfluit concert bij Nikkie op school. Waar alle klassen 2 maanden op hebben geoefend. Opa en oma treffen het dat ze er nu bij kunnen zijn. Gisteren zijn we naar Nikkies volgende school geweest en daar gaat ze dus klarinetles volgen. We zijn benieuwd.

Rond drie uur gaan we met zijn allen weer naar huis, waarna ze huiswerk gaan maken. De S.O.L. testen komen eraan (soort cito), en dus krijgen de kinderen veel leerwerk mee naar huis.



Om 6 uur gaat Nikkie met Joey mee om een proefles mee te volgen bij de tumbelingbaan. Ze krijgt dus ook begeleiding van juf. Sandy en als ik een half uur voor afloop aankom straalt haar gezichtje en heeft ze rode wangen van de inspanning, gelukkig. Ze blijft de volle 2,5 uur enthousiast en besluit dat ze na de vakantie dit ook gaat doen i.p.v. jazz-ballet. Ze voelt zich hier nu al fijner als in de dansstudio, zegt ze.

Wanneer we om 9 uur thuis komen eten ze samen nog een bordje cornflaces weg en na de douch verdwijnen ze in hun bed. Na natuurlijk afscheid genomen te hebben van opa en oma. Jack was uit eten met Belgische leveranciers en kwam rond half tien ook thuis. En na nog wat gekletst te hebben werd er ook van hem al afscheid genomen.

Geen opmerkingen: