maandag 14 april 2008

Winkelen met ons pa en ma

Jawel hoor, na de koffie met koekjes testen, gaan we vandaag met ze naar de Mall, op zoek voor schoenen voor Opa en Joey.
Bij de eerste winkel Sears stuiten beide heren op een stel schoenen. Joey past en koopt, terwijl opa met een nieuwe schoen aan, de bijbehorende schoen en doos niet kan vinden en na een half uur zoeken, met een medewerkster van de winkel is de doos nog niet gevonden. Jammer, maar opa heeft het voorlopig weer gehad en wil niet meer passen vandaag.
Ondertussen scoort Joey ook nog een zwembroek en heeft hij de spullen al in de auto gelegd.
Opa en oma kijken hun ogen uit, wat een winkels en zo ingewikkeld. En wanneer ze even niet opletten (wij dus ook op hen) ben je elkaar zo kwijt.
We bekijken wat kledingwinkels en besluiten bij de Mac een sunday ijsje met caramel te nemen. Hebben we tenminste al een toetje op.


Na de Mall te hebben gezien, wil Nikkie langs Toys'R'us, een grote speelgoedwinkel en kiest een Bratzpopje uit. Die heeft ze, vindt ze, nog niet genoeg. Opa laat zich ondertussen informeren over verschillende laptops en besluit er nog maar eens een nachtje over te slapen.
Daarna nog even langs Barnes & Nobles, boekjes kijken en ernaast bij Best Buy binnen.
Rond zes uur gaan we naar huis, waar we een zelfgemaakte kippensoep (uit de diepvries) en pasta met verse pesto en gamba's met salade eten. Nikkie werkt ondertussen haar werkstuk af, zodat ze het mee naar school kan nemen.
O ja, en voor degene die nieuwsgierig is naar de uitslag............ de biologische koekjes waren het minst, de koekjes gebakken met het nr. 1 meel uit Amerika waren unaniem het lekkerste.

1 opmerking:

Anoniem zei

He Nikkie
Wat een leuk project heb je gekozen! Wat vonden ze ervan op school?

Liefs