dinsdag 24 maart 2009

Daar zijn we weer

Ja, ik weet het. Het was weer even stil rondom het blogleven, maar we hebben heerlijk genoten van het voorjaarsweer. Wat inhoud, lekker gewandeld met het beesie, maar ook knuffelen . En lekker boeken gelezen buiten in het voorjaarszonnetje, hier en daar wat huishoudelijke klussen en we zijn in de tuin aan het veranderen geweest. Want de laatste winter heeft nog al wat schade aan de planten gebracht. En dus hebben we wat planten van achter verhuisd naar voor, want waar ze stonden hadden zelfs hun wortels amper iets gedaan, en we wonen er toch al ruim 1,5 jaar. Hopelijk slaan deze azalia's aan daar. En achter zijn we van plan dat gedeelte wat beplant was te gaan betegelen of beton te storten, zodat we daar ons zwembadje kunnen op zetten deze zomer. Dat zou wel zo fijn zijn ....alleen nu nog tijd vinden voor dat te realiseren. Maar het begin is er. En hebben we een taartje gegeten op de verjaardag van ons nichtje Fabienne. Zij is 12 jaar geworden. Eten jullie een stukje mee? Nogmaals van harte gefeliciteerd hoor!
Momenteel is het niks om in het atelier te zitten met dat mooie weer. Maar deze week zal dat er weer wel van komen, want vanaf morgen krijgen we weer een aantal dagen regen.....de natuur hier zal niet weten wat hun overkomt. Weer al regen binnen twee weken. Maar dat het nodig is, dat is zeker! Want het gras is meer stro dan gras. En zo kunnen de verplantte irissen, azalia's en viooltjes hopelijk beter wennen op hun nieuwe plekjes. En dus ben ik weer op zoek gegaan voor een makkelijk handwerkje voor buiten, en ik had weer eens zin in een borduurtje. Nu liggen er al een paar erg mooie projecten me het erg moeilijk te maken. En ondanks dat het net lente geworden is ben ik toch weer aan een volgende winterquilt begonnen. Wie weet zijn ze dan gelijk klaar voor volgende winter. Laat ons hopen! Maar kijk maar even mee. Deze quilt is ontworpen door Bronwyn Hayes en stond in 3 op een volgende Homespuns in de zomer van 2008.


6 opmerkingen:

greet's foto's zei

jammie,jammie is dat lekker,al dat verse fruit,heerlijk hoor.
wat een schattig borduurwerkje is dat.Oma Nijn.

Anoniem zei

dat was inderdaad weer lang geleden dat we wat hoorden vanuit Forest,maar zo te zien ben je alweer druk bezig met van alles in de tuin,daar is het nu de tijd voor en dan maar hopen dat alles weer heerlijk zal groeien en bloeien,ook je borduurseltje ziet er weer goed uit.
En zo te zien is Sammy ook tevreden met wat aandacht,leuke foto s hoor!!!
Veel liefs van ma

Bibi zei

Mooie kleur voor een winter quilt, is weer eens anders dan de geijkte kerst kleuren!

Gefeliciteerd nog:-)
Mag ik nog een stukje taart?

Petra zei

Heerlijk, zeg, die taart! Hier ook droogte en wat regen voorspeld, het zal de lente wel mooier maken.

Anoniem zei

Dat ziet er lekker uit...heerlijk fruitvlaai!! Veeeel lekkerder dan al die creme's en zo!!
Heb je al eens op mijn blog...Doortjes moestuin ..gekeken???

Dus nu ook lente bij jullie?? Gelukkig, al lijkt hij hier alweer voorbij. Regen en harde wind,bij lente stel ik me toch wel wat anders voor!!

Groetjes,Thea

Annelies zei

Wat een leuke quilt is dat zeg !