donderdag 27 maart 2008

Alweer donderdag!

De dagen vliegen voorbij. We hebben vandaag lekker relaxed, want Joey stond op met een erg stijve nek. Zo een waarmee hij alleen naar rechts kon kijken. Erg lastig voor hem, vooral tijdens etenstijd. Maar naarmate de dag vordert gaat het gelukkig een stuk beter. De White Flowerolie van de toko (nog uit Nederland) werkt prima!

We kregen gisterenavond een telefoontje dat Mahika (een vriendinnetje van Nikkie) vandaag niet kon komen spelen dus of het dan vrijdag kon. Dus dan maar vrijdag.
Michael, nog steeds aan het logeren, wil graag naar huis nu Joey erg weinig kan en hem niet alle aandacht kan geven, dus hij wordt 's morgens opgehaald. Jammer, maar we snappen het wel.

Maar het zijn geweldige temperaturen met 23 graden in de schaduw, toch willen ze een pyama-dagje houden. Ach, vooruit maar, we moeten toch thuis blijven omdat er een nieuw bed wordt bezorgt ergens in de ochtend. Rond twee uur arriveert het. Voorlopig maar even in de garage, want het andere bed moet er nog uit.
Via de MSN op Joey's computer, komen er vele oude klasgenootjes van Joey langs en we kletsten wat met Anouk en Olav. Leuk om ze weer te zien en te horen. Al gauw zit Nikkie ook met Amy, haar hartsvriendin uit Roosendaal, te kletsen en spelen. Haar moeder Margot belt mij en we kletsen honderd uit, wel bijna twee uur. Erg gezellig Margootje!!!!

Ik loop een rondje door de tuin en zie dat de eerste tulp in bloei staat. Erg uniek hier, want het is een lekkernij voor de herten. Maar omdatde meeste bossen in de omgeving in het najaar gerooid zijn, zien we ze de laatste tijd niet meer zo veel. Dat is wel jammer.
Hopelijk komen ze, wanneer de nieuwe wijk naast ons ver klaar is, misschien wel weer terug. Er wordt daar trouwens in een razend tempo gebouwd. Vanmiddag telde ik al 28 huizen die er afgelopen zomer nog niet stonden. De eerste bewoners zijn al gearriveerd. Niks geen recessie hier blijkbaar!
Zo komen er dit jaar in Lynchburg, minimaal 500 banen bij en worden er ook enorm veel apartementen complexen gebouwd. Zowel rondom de universiteiten als op de nog lege weilanden overal in de omgeving.
Zo zien we wat er in een rap tempo in de zeven maanden dat we hier wonen is bijgebouwd, maar we zien ook dat er op een dag een bijzonder pandje wordt afgebroken. Het huisje met de vele kerstversieringen waar ik ergens op mijn blog nog wat foto's van heb staan. Jammer, volgende winter geen verlicht stukje meer op weg naar Jack zijn werk.....

Na het eten wordt er bij Joey op zijn kamer nog even met meubelen gesleept en het nieuwe bed is vrij snel opgemaakt. Nikkie mag een nachtje logeren in broers nieuwe bed. Ben benieuwd of ze lekker erop zullen slapen, want het is een stukje harder dan ze gewend zijn.

Gisteren vroeg ik om recepten en Sylvia reageerde al heel snel, momenteel staat dus ons eerste broodje in de broodmachine! Het lijkt erg goed te gaan. Morgen proeven we de smaak en weten we meer te vertellen. Spannend! Joey hoopt al op een rozijnenbroodje, en wie weet.
Zo kreeg ik van Petty ook een mailtje met recepten. Gaan we zeker proberen. Enne zo zat er bij de post een kaartje met een briefje waarin stond dat ze 8 pakjes bloemzaad eruit hadden gehaald, want deze mogen het land niet inkomen. Jammer hoor, wel heel lief geprobeerd.
Dus bleef een kaartje achter waarop stond: veel plezier ermee! Gelukkig stond er nog een leuk bloemetje op de voorkant ervan. Daar kijken we nu maar een hele zomer tegen aan.....hihihi.

1 opmerking:

kastelke zei

Gisteren weer jouw havermoutkoekjes gebakken! En mijn vriendin vond ze duidelijk lekker, want ik had er bijna geen meer over toen zij vertrok! En ook de poetsvrouw wil het recept, ze was zeer verrast dat havermout(koekjes) zo lekker konden zijn!